Ostvarenje lezbo sna sa frizerkom

Upoznavanje i chat

Dogodilo se to jednog vrućeg ljetnog dana. Nisam znala kud bih sa sobom pa sam odlučila napraviti promjenu na svojoj kosi ni ne sluteći da će to biti najintenzivnije šišanje ikada, i da će to biti ispunjenje mojih lezbo maštarija.

Odmah sam po dolasku u salon primjetila mladu zanosnu djevojku koja je asistirala vlasnici pri uređivanju neke starije gospođe. Nisam trebala dugo čekati svoj red pa sam sjela na stolac i prepustila se vještim rukama iskusne frizerke.

Nakon nekoliko minuta joj je zazvonio mobitel i trebala je negdje hitno otići. Rekla mi je da se neće vraćati, da će me asistentica preuzeti i da ništa ne brinem jer i ona, iako je mlada, ima dovoljno iskustva.

Kada me je počela dodirivati, odmah sam se napalila i počela sam si dodirivati pičku ispod neprozirnog ogrtača.

Balkan chat

A ona je izgledala prekrasno, baš kao iz pornića koje sam gledala svake noći prije odlaska u krevet, nadajući se da ću i ja jednog dana iskusiti čari lezbijskog seksa.

Nisam mogla da se oduprem snazi mojih lezbo maštarija. Smišljala sam načine kako da joj priđem ali sam prestala razmišljati kada je prišla svojom pičkom skroz blizu mojem licu. Nisam se više mogla suzdržati i povukla sam je prema sebi. Nije se opirala i time mi je dala zeleno svjetlo za nastavak svoje avanture.

>Najprije smo se dugo ljubile i dodirivale, a zatim sam joj ja polako otkopčala košulju i >grudnjak. Ostala sam zatečena tim prizorom. Njene grudi su bile prekrasno velike, baš kako sam ja voljela. Ona je vidjela da mi se sviđa pa je i ona s mene skinula majicu i grudnjak.

Počela me strasno ljubiti po grudima koje su bile baš kao njene, savršene, samo bez jako naglašenih bradavica. Odlučila sam joj skinuti haljinu i ostala je samo u rozim tangicama. Nedugo nakon toga sam skinula i svoje vruće hlačice ispod kojih nisam nosila ništa.

Vidno oduševljena, počela je cuclati moju uredno obrijanu pičku. Naslonila sam se na stol i polako počela dirati njenu dlakavu pičku, što me oduševilo. Skinula sam joj gaćice i sada sam ja nju počela dirati, ljubiti i zabadati jezik duboko u nju. Osjećaj je bio neponovljiv. Glasno je stenjala i u jednom trenutku je uzela četku i počela mi zabadati dršku u pičku.

Upoznavanje balkan

Samo sam legla i prepustila se vještim rukama iskusne frizerke. Svršila sam nebrojeno mnogo puta dok me zadovoljavala nešto manje od sata vremena.

Bila sam iscrpljena ali ne dovoljno da i ja nju ne zadovoljim. Bila je dosta raširena pa sam joj odlučila ugurati cijelu ruku u pičku.

Osjetila sam sve njene sokove na svojoj podlaktici i to me je još više napalilo pa sam sve brže nabijala ruku u nju.

Nakon pola sata smo se opet počele uzajamno lizati i to je baš prijalo za kraj te avanture. Ljubeći se, mogla sam osjetiti svoju pičku u njenim ustima.

Ona je svršila još par puta tijekom toga pa sam joj za kraj polizala pičku još par puta. Ona je u znak zahvalnosti isto to učinila i meni i pozvala me da dođem u taj salon svaki put ako želim vrhunsku uslugu.

Dala mi i je svoj broj mobitela u slučaju da osjetim potrebu za užitkom u bilo koje vrijeme dana ili noći. Ja sam ga sa zadovoljstvom spremila i otišla sam iz salona. Već smo se tu istu večer našle u njenome stanu i nastavile smo sa svojim igricama…

Ona trazi

3 comments

  • Miki

    17 prosinca, 2020 at 3:21 pm

    Raspalila me ova prica