Perverzna mama

Incest price

U braku sam sa Martinom 17 godina koliko je stara i naša kćer Ivona. Martina je mlađa od mene dvije godine i ima 35 godina, visoka je 175 cm, teška 52 kg, ima prekrasno oblikovano tijelo manekenskog tipa i čvrste lijepo oblikovane grudi veličine 3. Ivona, iako već ima 16 godina izgleda gotovo kao dečko, visoka je 177 cm, teška 45 kg, uskih bokova i malih gotovo neprimjetnih grudi koje jedva da su veličine 2.

Jedne večeri nakon seksa Martina i ja smo ležali zagrljeni i upitala me:

Sviđa ti se Ivona?

Jako je dobra curica.

Nisam to pitala.

A što si pitala?

Sviđa li ti se seksualno, kao žena koju bi htio imati?

Kakvo je to pitanje molim te?

Eto takvo, misliš da nisam vidjela kako je diraš dok spava s nama u krevetu?

Zacrvenio sam se, mislim da je ona to primijetila iako je bio gotovo mrkli mrak. Naime, Ivona se još uvijek boji grmljavine te se u tim slučajevima uvuče između nas u krevet. Točno je da sam joj, kad je zadnji put došla, mazio pičkicu dok je spavala. Mislio sam da i Martina spava i da ne zna ništa o tome.

Erotske price

Mislio sam da nisi vidjela.

Probudilo me njeno stenjanje. A što bi bilo da se tada probudila?

Iskreno, nisam mogao odoljeti kad se naslonila na mene dignuo mi se kurac i morao sam osjetiti njenu pičkicu. Zašto mi nisi rekla da znaš?

Dakle sviđa ti se seksualno?

Da ako baš hoćeš iskreno, obožavam takve mršavice s malim grudima, i ti si tako izgledala kad smo se oženili. Smeta te to?

Znala sam da ti se sviđa i ne, ne smeta mi, voljela bi da je uvedeš u svijet seksa i da joj oduzmeš nevinost.

Kako znaš da je nevina?

Rekla mi je. Rekla mi je i da je dečki njenih godina ne zanimaju već da je zaljubljena u profesora, znaš onog što izgleda skoro kao ti, kao da ste braća.

Misliš da bi se zbog toga željela jebati sa mnom?

Uvjerena sam da bi, ja ću je pripremiti, vidjeti ćeš da će pristati.

Ali kako to da to tebe ne smeta?

Ako je nagovorim ti ćeš mi dopustiti da spavam sa drugim muškarcima, to mi je želja.

Već si spavala sa drugima?

Ne, ne želim bez tvoje dozvole.

Imaš kojega u planu?

Ne, nije bitno koji je bitno da me jebe ali neću to raditi dok ne spojim tebe i Ivonu u krevetu.

Tu noć gotovo da nisam spavao, neprestano sam mislio na Ivonu ali i na Martinu kako se jebe sa drugim muškarcima.

Više od mjesec dana prošlo je od tog razgovora kad mi se jedno popodne, dok je Ivona bila u školi, obratila Martina:

Razgovarala sam sa Ivonom.

Incest priče

I?

Rekla je da bi voljela ali da se boji da će je boljeti, a pitala je i da li i ti to želiš.

Što si joj rekla?

Rekla sam joj da i ti to želiš te da će je na početku malo boljeti a poslije da će uživati i da ćeš ti biti nježan prema njoj.

Naravno da ću biti, kada ste to razgovarale?

Prije dva tjedna, rekla je da će sama doći kod nas u krevet kad bude spremna i da bi voljela da i ja budem prisutna.

Misliš da vas skupa jebem?

Ne, samo da budem tu dok joj je prvi put. Tražila je i da joj nabavim neke porniće da vidi kako to izgleda i sad ih gleda već neko vrijeme.

Da li da koristim prezervativ?

Ne, želim da je ti prvi napuniš spermom.

Ništa se nije događalo do jedne večeri kad smo zajedno gledali TV. Ivona je sjedila između nas, naslonjena na mene, obučena u spavaćicu koja joj se podigla do bokova i vidjele su joj se gaćice a kroz njih nadzirale dlačice oko pičke. Kurac mi se vidno digao ali nisam htio ništa poduzimati dok se sama ne odluči.

Porno price

Mogu ga vidjeti? Rekla je, do sada sam kurac vidjela samo na filmovima.

Naravno da možeš.

Skinuo sam hlače i gaće i pokazao joj svoj nabrekli kurac.

Izgleda veći nego oni na pornićima.

Da dušo, tvoj tata ima kurac preko 20 cm što je rijetko, rekla je Martina.

Kurac mi je već toliko pulsirao da sam mislio da će eksplodirati. Martina joj je rekla:

Ivona poljubi tatu.

Misliš usta?

Da.

Ustala se, stala ispred mene i najprije moje usne stidljivo dotaknula svojima a zatim sam je privukao sebi i poljubio je jezikom. Prihvatila je i ljubili smo se pripijeni jedno uz drugo. Dok sam je ljubio počeo sam je maziti, najprije lagano po bradavicama koje su već bile ogromne i nabrekle, po trbuhu i nogama, a zatim po nevinoj pičkici preko gaćica koje su već bile potpuno mokre. Svukao sam je, najprije spavaćicu preko glave a zatim i gaćice. Martina se ustala sa naslonjača i sjela na fotelju i gledala, a ja sam Ivonu polegao na naslonjač i raširio joj noge te joj počeo lizati pičkicu. Počela se izvijati i stenjati, pičkica joj je bila sve vlažnija i vlažnija, kada sam osjetio da je gotovo u vrhuncu podigao sam se i najprije lagano, vrhom kurca ušao u nju a kad je počela stenjati još jače zabio joj ga do kraja. Vrisnula je, malo se primirila i otvorila oči, pogledala me, ljubili smo se, žvalili, počela pomicati kukove kako bi moj kurac ušao što dublje u nju. Svršili smo skupa, vrlo brzo, napunio sam je spermom. Sjeli smo na naslonjač onako goli, pogledala je Martinu i rekla: Mama, nisam znala de je seks toliko dobar. Odgovorila joj je rekla sam ti da ćeš uživati.

Sjedili smo još oko sat vremena i ljubili se kad se ustala i otišla u svoju sobu. Martina me pogledala i rekla vidim da si uživao; točno, više nego sam mislio da hoću, rekao sam i dodao, sad moram ispuniti tvoju želju. Pogledala me i rekla, ne još, želim da ti Ivona postanete stalan par u krevetu.

Najnovije erotske price

Tu večer sam jebao i Martinu istovremeno zamišljajući kako jebem Ivonu kao i druge muškarce koji pune Marininu pičku a ona je vrištala od užitka kao nikada do tada vjerojatno misleći o istom. Ivona je počela redovito, gotovo svake noći, dolaziti u naš krevet i jebati se samnom dok je Martina gledala nakon čega bi se, kad bi Ivona otišla u svoju sobu, i mi jebali. Nakon mjesec dana rekla je: Vrijeme je da i ja ostvarim svoje maštarije. Stvarno to želiš? Pitao sam i dodao, S kim ćeš se jebati?. Odgovorila je: sa strancima, ne zanimaju me prijateljska druženja već samo jebačina i pička puna sperme. Pitao sam da li ima neke posebne želje u izgledu, godinama, tijelu, kurcu na što mi je odgovorila da to nije bitno, bitno je da je muškarac i da ima kurac, godine i tijelo, kao niti veličina kurca nisu važni. Pitao sam ju, iako mi je odgovor bio jasan, gdje ćeš ih naći, a ona je odgovorila pa zar misliš da s mojim tijelom trebam puno tražiti? Bila je u pravu, obzirom na njen izgled ne postoji muškarac koji je ne bi želio jebati.

Nakon te večeri počela je učestalo dolaziti doma iza ponoći. U vrijeme kad bi došla Ivona je već spavala u svojoj sobi. Nikad je nisam pitao gdje je i s kim bila. Kada bi došla istuširala bi se, legla pored mene i jebali bi smo se. Jednu večer, nakon što smo se jebali, Ivona me pitala:

Gdje je mama?

Ja i mama imali smo dogovor.

Kakav dogovor?

Dogovorili smo se ako se ja i ti počnemo redovito jebati da će se ona moći jebati sa drugim muškarcima.

I to radi?

Ne znam, nisam je nikada o tome ništa pitao.

Tu večer Ivona nije išla u svoju sobu već je čekala da se Martina vrati. Nakon što se istuširala i legla gola pored nas pitala je:

Još uvijek si tu Ivona, obično odeš ranije spavati?

Htjela sam te nešto pitati.

Pa pitaj.

Jebala si se danas?

Da.

Sa kim?

Sa više njih.

Istovremeno?

Da.

Kako to izgleda?

Prekrasno.

Mogu i ja probati?

Pitaj tatu.

Tata, da li bi ti smetalo da se i ja jebem sa drugim muškarcima?

To želiš?

Da.

Onda mi ne bi smetalo, želim da moje cure budu sretne.

Mama, kad ćeš me voditi na jebačinu?

Želiš li da jebačinu dovedemo ovdje?

Da.

Što ti misliš o tome?

Ne znam kako si to zamislila.

Vrlo jednostavno, objaviti ćemo na portalima da se mama i kćer jebu sa više muškaraca.

A ja?

Ti ćeš gledati dok ne odu a onda nas možeš jednu i drugu jebati koliko god želiš.

Ivona što ti misliš?

Ja sam za, molim te tata dopusti to.

Kad je Ivona otišla spavati Martina mi je predstavila svoju ideju. Preurediti ćemo sobu za goste u prostor gdje se njih dvije mogu jebati, a ja ću gledati i neću dozvoliti bilo kakve grubosti.

Za gostinjsku sobu naručili smo krevet dimenzija tri puta dva metra, uklonili sav drugi namještaj, osim stolice sa koje bih ja trebao sve promatrati, te zidove i stropove obložili ogledalima između kojih smo postavili skrivene kamere i spojili ih na snimač u susjednoj sobi. U sobu je osim kreveta moglo stati još dvadesetak osoba. Kada je sve bilo gotovo Martina mi je rekla:

Imam još jednu želju.

Koju?

Kad nas napune spermom i odu želim da poližeš njihovu spermu koja se cijedi iz nas.

Ne znam da li ću to moći.

Probati ćeš pa ćemo vidjeti, ako ti ide OK ako ne onda ništa.

Objavio sam oglas kao smo se dogovorili. U prvom se danu javilo oko stotinu muškaraca pa sam pitao Martinu i Ivonu:

Sa koliko ih se želite jebati?

Deset bi bilo dovoljno za Ivonin prvi put.

Odabrao sam desetoricu, uglavnom mlađih oko 25 godina. Došli su u dogovoreno vrijeme i objasnio sam im pravila koja su bila vrlo jednostavna: dozvoljeno je isključivo jebanje i pušenje bez prezervativa, nema grubosti, dozvoljen je i anal, može se svršiti više puta po želji i mogućnostima, cijela seansa traje najviše dva sata i nema ljubljenja.

Martina i Ivona već su gole ležale na krevetu kad su ušli u sobu. Najprije su malo zastali i gledali dok se prvi nije ohrabrio i skinu te odmah nabio kurac u Martininu pičkicu. Nakon njega su se svi ohrabrili, drugi je zabio kurac u Ivonu a svaka od njih pušila je istovremeno još po jedan kurac. Izmjenjivali su se na obje i svaki od njih svršio je barem jednom u Martinu i Ivonu. Kad su otišli iz njenih se pičkica cijedila veća količina sperme. Pomakle su se na rub kreveta i ja sam najprije kleknuo ispred Martine i počeo je lizati, nisam mislio da sperma pomiješana sa njenim sokovima ima tako dobar okus. Polizao sam sve iz obje nakon čega smo se istuširali, otišli u sobu i ovaj put imali seks u troje.

Od tada to, osim međusobne jebačine, ponavljamo najmanje jednom tjedno.

Erotske priče

0 comments

No comments yet