Perverzna matorka

Ona trazi njega

Svi muškarci makar jednom u životu maštaju o seksu sa starijom ženom. Pogotovo kad ste mladi i kad vas sve napali a starije žene vas izluđuju. Razne su fantazije o seksu sa starijom damom ali neprevaziđena je jebati ženu koja je gospođa sa manirima, koja se kulturno ponaša, sa poštovanjem, a u sebi krije nezamislivu kurvicu koja je samo žedna guste muške sperme. Ovo je moje iskustvo sa jednom takvom damom iz visoke klase.

Volontiram, i osim toga što je humano i doprinosi društvu, uglavnom volontiram jer volim da upoznajem nove osobe. Dok sam jednom prilikom pomagao organizaciji upoznao sam nju. Milena, ta starija dama 45 godina, očuvana, pravog držanja, bujne grudi, široki kukovi i jedno veliko dupe. Bila je bucmasta, punih obraza i usana. Nijesmo ni pričali, ni bili u bilo kakvom kontaktu osim upoznavanja. Na kraju svih aktivnosti upitala je ko će joj poslati mail sa rezultatima jer ide na seminar. Javio sam se ja i nijesam slutio da će mi to biti najbolja odluka u životu.

Upoznavanje

Kad smo sve završili poslao sam joj mail sa rezultatima i ovako je tekla konverzacija: „Milena, nadam se da smo ispunili vaša očekivanja.” „Hvala, divan si. Ja sam cijeli dan bila na seminaru i umorna sam, pa ću ovo sjutra pogledati.” Poslije minut je stigla njena slika u poluprovidnoj crvenoj košulji koju je htjela da pošalje prijateljici da se pohvali šta je kupila ali „greškom” je meni proslijedila.

Ona trazi njega

Odgovorio sam u šali da joj ne bude muka što je slučajno poslala: „Gospođo Milena, lijepo vam stoji ova košulja ali sigurno nijeste meni namjeravali da je pošaljete ali ne brinite ne bunim se što sam je dobio :D” „Oprosti molim te, ne mogu da vjerujem da sam ovako pogriješila a ovo je zato jer mi umor pojeo koncentraciju.” „Nema problema, uglavnom lijepa vam je košulja. Izazovna.” „Hvala, stvarno misliš da je izazovna?” „Jeste, izazovne je crvene boje a i to što je providna, da se ne bi uvrijedili, hahahahah.”

Bio sam na distanci, kulturan jer nijesam znao kako da se ponašam ali mi se digao. Pomjerio sam ga na stranu i mazio preko farmerica jer me ložila ona, ali nijesam se upuštao da ga izdrkam jer sam znao da će tu stati priča. Ali sam dobio odgovor. „Možemo li da se vidimo kad se vratim, da popijemo kafu i naći ću ti ja još poslova, pošto vidim da si odgovoran.” „U redu, samo se javite kad dođete.”

Besplatan sajt za upoznavanje

Prošlo su nekolika dana i Milena se javila ali sa njenom adresom jer je u žurbi pa nema vremena da se vidimo u gradu, nego samo da svratim na kratko do nje. Otišao sam potpuno nesvjestan šta će se tamo desiti. Kucao sam i otvorila mi je Milena u svilenoj kućnoj haljini. Zamislio sam se kako takva gospođa uvijek stogo obučena da bude u svilenoj haljini?

Ušao sam i sjeo malo zbunjen jer mi to ne liči na nju ali osjećao sam napaljenost u testisima jer joj je ta kućna haljina stajala prejebozovno. Donijela mi je sok i sjela pored mene. Kako je sjela otvorila se kućna haljina i viđela se njena lijeva sisa. Ogromna bradavica sa velikim krugom oko nje. Gledao sam i potpuno bez kontrole oblizao donju usnu. „Vidim sviđa ti se šta vidiš.”

Ona trazi njega

Nasmijao sam se tako glupo i prokleto nijesam ništa rekao jer je to momentalna blokada. Primakla se uz mene, uzela mi ruku i pomjerila na njenu sisu. Počeo sam da je masiram a tako joj je bila kruta bradavica.

Počela je da me ljubi, ali tako gladno da me ljubi.

Jezik mi je uvukla u usta i nezasito se ljubila sa mnom u ritmu mog masiranja njene sise. Preko farmerica mi je mazila kurac koji je već curio. Pomjerila se unazad, skinula haljinu, raširila noge i rekla mi: „’Ajde malo sa njom da se ljubiš”. Kao da je znala da volim da ližem pičku. Ispred mene se pojavila velika, mekana, sočna pička. Uredno obrijana i veoma vlažna. Raširio sam joj kožicu prstima i počeo da je ližem.

Uvlačio sam prste, grickao joj klitoris, čupao joj kožicu zubima. Totalno mi se prepustila. „’Ajde mali tucaj me jezikom.” Kad sam ovo čuo, jedva sam izdržao da ne svršim. Nabio sam glavu u nju. Vlažna mi brada od njenih sokova i počinjem da nabijam jezik što dublje mogu. Stiskala mi je glavu i nabijala u sebe. Igrao sam se prstom sa njenim anusom. Osjećao sam da joj je prijalo. Jezik mi je utnuo od drkanja njene pičke.

Uzdigao sam se i svukao farmerice. Odvajao sam ga od bokserica jer je curio dok sam joj lizao pičku. Glavić je bio pun i crven. Veoma krut.

Okrenuo sam je da je jebem otpozadi. Naguzila se lijepo i raširio sam joj guzove. Polako sam ga uvlačio a ona je jecala. Naglo sam trznuo u nju. Jako je vrisnula. Nije se bunila već mi je samo rekla: „Jebi me jako, nemoj da si nježan”.

Ona trazi njega

Uhvatio sam je za bokove snažno da se ocrtavaju prsti na njenoj koži. Snažno sam je nabijao. Uhvatio sam je za kosu da mogu još jače da je jebem. Nije mi trebalo mnogo da bih svršio i pitao sam je: „’Oću li u tebe da svršim?” Rekla mi je: „Ne nego po grudima srećo”.

o me još više uzbudilo. Odmah sam ga izvadio i okrenula se put mene. Kleknula je i podigla sise rukama. Drkao sam ga jako da me boli. I onda sam samo eksplodirao. Talasi svršavanja su bili. Oblivao sam njene grudi toplom spermom. Nevaljalica je razmazivala po grudima i malo liznula na prst. Borio sam se za dah.

„Hvala ti na ovome, odavno nijesam imala seks, a za tebe sam čula da si diskretan.” „Ne brini Milena, želim ovo još nekoliko puta da ponovimo. Sigurna si sa mnom i zadovoljena.”

Otišli smo da se istuširamo zajedno. Bilo je nestvarno. Još uvijek sam u šemi sa Milenom. Nikad je neću skinuti sa kurca.

One comment

  • Sale

    February 2, 2019 at 9:27 am

    Lepa prica… Ko nije probao matorku taj ne zna sta je propustio…

    Reply