Pozvan sam kao vojaer ali sam dobio i pusenje

vojaer
Loading..

Ona trazi njega

Bio sam na poslu i upravo sam dobio obavijest da poslovni partneri otkazuju dolazak na dogovoreni sastanak i razgovore koji su bili predviđeni da traju do ručka. Tako mi se iznenada stvorilo slobodno vrijeme pa sam odlučio otići na chat i malo se zabaviti.

Javio mi se jedan mladi muškarac i pričali smo o voajerizmu, seksu, iskustvima i slično. Uglavnom uobičajene teme i tijek razgovora. Nakon nekog vremena pitao me je dal’ bih gledao kako ševi svoju prijateljicu. Ona ga je tražila da na sljedeći susret dovede jednog muškarca da ih gleda. Naravno da je moj odgovor bio pozitivan. Nisam, doduše, očekivao da će nešto biti od toga, ali možemo makar popričati.

>Rekao mi je da je to jedna udata žena s kojom se povremeno nalazi radi seksa. Ona ima velike seksualne potrebe, pa ih jedna muškarac ne može zadovoljiti. Zato se, uz muža, ševi i sa drugim muškarcima. Uz mog sugovornika imala je paralelno još jednog partnera za seks, uz muža. Moj sugovornik je znao za tog jednog, jer mu je ona to rekla, a ne zna dal’ ih je bilo više.

Ako ih želim gledati, tražio je da ga nazovem na mob. Shvatio sam to kao provjeru ozbiljnosti. Kad smo se čuli na mob, pitao je dal’ mogu doći pred hotel u 12 sati. Ona će nas čekati u sobi. Pogledao sam na sat. Bilo je oko 10 sati. Pristao sam. Rekao je da ponesem kondome, jer iako je predviđeno da ja samo gledam, neka budu pri ruci ako dama poželi nešto više.

Ya-chat

Nazvao me je opet nešto prije 12 sati i pitao dal’ dolazim. Ja sam već bio na putu za Rebro. Našli smo se ispred kafića kod ulaza u hotel. Ja sam mu se opisao pa me je odmah prepoznao. Krenuli smo u sobu tako da smo zaobišli recepciju. Na putu do sobe rekao mi je da ne spominjemo nikakva imena, jer sve mora biti u diskreciji. Rekao je još da je dama prilično debela i da se nada da mi to ne smeta. Pokucao je na vrata sobe, on je znao broj sobe. Neko vrijeme nitko nije otvarao. Onda su se vrata malo otvorila i jedna ženska osoba je oprezno provirila da vidi tko kuca. Kad ga je prepoznala otvorila je vrata i upitno pogledala mene.

– On će gledati? – rekla je.

Ušao sam i skinuo kaput. Bilo je to rano proljeće kad je još hladno. Dama je na sebi imala samo dužu majicu na bretele koja joj je jedva pokrivala guzu. Bila je stvarno debela, ali jako zgodnog lica i jebozovnog glasa.

On se počeo svlačiti i pitao ju koliko ima vremena.

Loading..

Ona trazi njega

– Do pola dva. Onda će me muž zvati. Razumiješ.

Kad se skinuo do kraja, prišla mu je. Grlili su se i ljubili. On joj je gnječio guzu, a ona je njega hvatala za kurac. Ona se nije skidala.

– Klekni i puši – tražio je.

Bila je jako gladna kurca

Poslušala ga je. Progutala mu je cijeli kurac osrednje veličine i halapljivo ga sisala. Rukom mu je stimulirala jaja.

Daj da te jebem u guzu.

Spustila se na sve četiri. On je navukao kondom. Pljunuo na guzu i razmazao. Nabio joj je kurac u anus i nakon svega nekoliko brzih jačih uboda svršio je. Otišao je u kupaonicu.

Ja sam sjedio na krevetu neposredno do njih i gledao jebačinu iz neposredne blizine. Digao mi se odmah. Pitao sam ju:
– Dal’ te smeta ako ga izvadim i drkam?

Klimnula je glavom da ne i rekla da to voli gledati. Otkopčao sam šlic i kurac je sam iskočio. Počeo sam ga lagano drkati. Ona me je gledala. Pitao sam ju:
– Jel’ ti bilo lijepo?
– Može on i bolje – odgovorila je.

>On se vratio iz kupaonice. Nije reagirao na to da ja drkam. Legao je na krevet. Opet mu je divlje pušila. Ja sam se približio s izvađenim kurcem da bolje vidim. Lupao ju je po guzi. Onda je došla iznad njega i nataknula mu se na kurac, nakon što je stavio kondom. Strastveno su se jebali, ali nisu puštali nikakve zvukove. To mi je bilo neobično. Obično su dame, s kojima sam ja bio, a moja žena pogotovo, stenjale, uzdisale barem, a bogme i ja puštam neke zvukove od seksualnog užitka.

Mahnuo mi je rukom da priđem. Uhvatio sam damu za guzu. Nije bilo reakcije, pa sam se ohrabrio, krenuo sam joj milovati klit. Kad sam ga dodirnuo uzdahnula je. Trljao sam joj klitoris dok ju je on jebao. To joj se sviđalo.

Upoznavanje

Hoćeš mu popušiti? – pitao ju je.

Klimnula je potvrdno. Sišla s kurca. Legla potrbuške. Glava joj je bila na rubu kreveta. Spustio sam hlače i gaće.

>Uzela mi je kurac u usta i sisala ga

Lupala se njime po brazima. Bilo mi je divno. Zaista je super pušila kurac. On ju je za to vrijeme jebao s guza. Situacija ga je jako palila, pa je dvaput svršio u kondom. Osjećao sam da mi dolazi, da ću svršiti.

Svršit ću uskoro – rekao sam joj. Htio sam izvaditi joj kurac iz usta, jer nismo razgovarali gdje mogu svršiti.

Ona mi je jednom rukom čvršće uhvatila kurac i gurala ga u svoja usta, a drugom me uhvatila za guzu kako bi me spriječila da ga izvadim. Počela ga je luđački sisati dok joj se nisam ispraznio u usta. Nije progutala spermu, otišla je ispljunuti u kupaonicu. Dok je bila u kupaonici on mi je rekao:

– Možeš se obući i otići.

Loading..

Navukao sam hlače, obukao kaput i otišao. Osjećao sam se divno, kao da letim. Uživao sam. Doživio sam puno više od očekivanoga. Bilo je prekrasno gledati par kako uživa u životinjskom jebanju, a ja sam ih mogao gledati iz blizine. Dugo mi su kroz glavu prolazile slike tog jebanja i kako mi puši kurac. Moram tu reći da moja žena jako voli seks i izvrsna je u tome. Pruža mi sva zadovoljstva, ali ovo je bilo veliko uzbuđenje za mene, jer prije nikad nisam uživo gledao muškarca i ženu kako se tucaju.

Ona trazi njega

Susret smo ponovili samo još jednom. Sve je bilo isto, samo ja nisam svršio. Od tad nemam kontakta s njim, a o njoj ni ne znam ništa i nemam nikakvih kontakt podataka.

Ya chat

0 comments

No comments yet