Prevarila sam momka u wc-u diskoteke

Loading..

Ona trazi njega

Moje ime počinje na slovo K. srednje sam visine, imam taman ten koji u ljeto dodatno potamni i tada podsjećam na meleskinju. Imam smeđu kosu i smeđe oči. Rođena sam u Tivtu.

Sa svojih šesnaest godina ušla sam u vezu sa dečkom iz Budve koji je od mene bio stariji godinu i po. On je bio iz Budve, grada u kojem sam ja učila srednju školu. Smuvali smo se nakon njegovog insistiranja i dugog truda.

Nije bio naručito lijep, visok metar i devedeset, smeđe oči i izuzetno crna kosa, koja se na suncu sijala poput stakla, oči su mu bile buljave, a imao je i orlovski nos.

Nakon nekih dva mjeseca veze, polako sam ga se zasitila, iako mu je kurac bio dug 17cm i bio je poprilično debeo nije to bilo ono pravo. Tada sam bila jako mlada i željela sam da proživim mnogo seks avantura.

U avgustu te godine pozvala me je jedna od drugarica da izađemo u grad, nakon premišljanja pristala sam. Počela sam da se spremam za grad i baš u tom trenutku mi je zazvonio telefon. Bio je to moj momak, pitao me je da li mogu da se vidimo. Pošto sam se već dogovorila sa drugaricama nijesam željela da ih ispalim, a i on me je već polako gušio. Rekla sam mu da sam prehlađena, valjda neki nagli virus, tako da nema potrebe da dolazi u Tivat. Prihvatio je to tako da sam odahnula.

Nakon nekih sat ipo našla sam se sa drugaricama, nakon par krugova zajedničke šetnje odlučile smo da sjednemo na piće u jedan od tivatskih kafića. Lijepo smo se osjećale, a topli noćni vjetrić nas je činio nestrpljivima i kao da je kod nas budio hormone strasti.

Nakon dva pića u tom kafiću zaputile smo se ka lokalnoj diskoteci, tadašnjeg naziva „Hemingvej“. U Hemingveju su izlazili osim momaka iz Tivta, momci iz Herceg Novog, Kotora i Budve. Te večeri smo zauzele sto koji se nalazio desno od vrata, tako da smo mogle vidjeti svakog ko ulazi, a da oni ne obrate pažnju na nas u prvi mah.

Nakon nekih pola sata u diskoteci, u nju su ušla dva momka, jedan je bio nizak, crn, kratko ošišan i nabildovan, dok je drugi bio visok preko dva metra, imao je blijed ten i plavu kosu. Odmah po ulasku pogled mi se ukrstio sa tim visokim plavušanom koji je drugu pokazao da stanu za sto koji je bio tik pored našeg.

Ona trazi njega

Loading..

Smjestili su se i naručili po pivo, mi smo pile neke koktele ne sjećam se sada najbolje koji su bili. Nakon par koktela stigla je besplatna tura od njih dvojice, dok sam kroz slamčicu otpijala gutljaj koktela gledala sam u plavušana i namignula mu. Njega je to okuražilo i odlučio je da mi priđe.

Zvao se Jasmin imao je dvadeset i tri godine i u Tivtu je radio kao liftboj u jednom od hotela. Uz razgovor koji smo zbog buke vodili na uho, sve više sam osećala njegov dah i to me je činilo nervoznm ali i sve više dražljivom. U jednom trenutku stavio se svoje ruke oko moga struka i počeo nešto nalik na ples, uzvratila sam mu mrdanjem kukova i uvijanjem.

Stavila sam ruke na njegova ramena i tako smo plesali gledajući se u oči. Jasmin je imao lijepe plave oči u kojima su se meni u tom trenutku, tako pijanoj, oslikavali svi okeani svijeta. Poljubila sam se sa Jasminom hvatajuću ga za zadnjicu. Ni sama nijesam znala šta me je snašlo i zašto sam se baš toliko slobodno ponašala, i do tada sam znala da preverim momka, tipa jednom sam liku iz komšiluka pušila kurac na parkingu ispred naše zgrade, jednom sam to radila na plaži ali nikada do tada mi se nije desilo da tako napadnem nekog momka.

Jasmin na moje hvatanje za njegovu guzu je uzvratio istom mjerom. Držao me je čvrsto za zadnjicu preko mojih uskih farmerki ispod kojih su se nalazile crne čipkaste tange, koje su pomalo već virile preko farmerki. U onoj gužvi dok smo se ljubili ruka mi je sa njegove zadnjice poletela na njegovo međunožje i primijetila sam da je Jasmin izuzetno ‘obdaren’ momak, a kako sam mu dodirnula međunožje njegov ‘ponos’ je rastao.

>U svom tom našem zanosu nijesmo primećivali druge ljude oko nas, primakla sam mu se uhu i izustila mu ”Gdje ćemo?” na šta je on momentalno odgovorio ”U wc”. Povukao me je sa sobom i nakon par koraka našli smo se u jednoj od wc kabina. Uska kabina bila je ispunjena našim alkoholnim uzdasima, dok su njegove usne prelazile preko mog vrata.

Svaki trenutak kada bi uzdahnuo osjedila bih kako mi se bradavice ukrućuju. Nakon poljubaca koje mi je Jasmin dao po vratu, nastupili su obostrani poljupci i njegov jezik u mojim ustima, za to vrijeme Jasmin je snažno stiskao moje guzove a ja njegovo međunožje.

Dopisivanje

Osjećala sam polako kako Jasminova kurčina popunjava i zadnju moguću prazninu bokserica. Otkopčala sam mu dugmad sa farmerkama i polako saginjući se počela da ih skidam, gurnula sam Jasmina i on se okliznuo i velikom silinom sjeo na wc šolju.

Kleknula sam pred njim i polako počela da oblizujem glavić njegovog velikog kurca. Polako, polako, nakon par obliza počela sam da uvlačim njegov kurac u moja usta, uživala sam u tom novom kurcu.
Jasmin se uzbuđivao i rukama gurao moju glavu sve više na njegov krivi kurac. Pušila sam Jasminov kurac sa užitkom i nakon par trenutaka tog uzbuđenja, osjetila sam kako mi se usta ispunjavaju Jasminovom spermom.

Jasmin se ubrzo ispravio dok mu je sperma točila sa kurca i pritisnuo me uz vrata kabine. Nijesam imala previše prostora i iako sam bila napaljena, to njegovo sužavanje dodatno uskog prostora stvaralo je kod mene neki neopisivi strah.

>Jasmin je bio tik uz mene i tiho mi je šapnuo na uho ”Skidaj farmerke” nijesam znala šta da radim, plašila sam se, ali sam možda sada i iz straha a i napaljenosti skinula farmerke. Jasmin mi je lijevu nogu podigao na wc šolju i polako mi pomjerio tange.

Pičkica mi je bila već vlažna, a njegov kurac takođe od njegove sperme vlažan. Nije mu dugo trebalo da uđe sa svojim velikim kurcem u moju mokru pičkicu, prvo polako, a potom sve jače i jače Jasmin je počeo da me jebe.

Jebao me je divljački i ubrzo svršio po mojim butinama.

Dok je njegova sperma curila niz moje butine, začula sam jako lupanje na vrata od kabine. Od straha brzo sam podigla farmerke, a Jasmin je nervoznim glasom rekao ”Evo!

Ona trazi njega

Ubrzo je Jasmin otvorio vrata, a na vratima kabine staja je moj momak Krsto. Sva u šoku nijesam znala kako da reagujem. Krsto sav bijesan i ljut udario je pesnicom u vrata i krenuo vani. Pokušala sam da ga zaustavim ali me je on odgurnuo i ja sam pala.

Zvala sam ga narednih dva mjeseca ali se nije odazivao na moje pozive. Od tada je prošlo sedam godina. Krsto je bio neobičan momak, nesvakidašnji, nikada više nijesam srela takvog momka i nekako mi je krivo što se između nas sve to tako loše završilo.

Danas nakon sedam godina, pratim ga na tviteru i imam želju da mu se javim iako imam momka i živim u inostranstvu.

Ona trazi njega

Loading..

0 comments

No comments yet

Classifieds

Mile 39 ,

Belgrade, Serbia

Volim da lizem pickicu

Read
nemanja 35 ,

Pancevo, Serbia

za perverznu

Read
Alen 34 ,

Reutlingen, Germany

Trazim djevojku iz BiH

Read
mi le 33 ,

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Djevojke, zene

Read
zoran 52 ,

Belgrade, Serbia

Trazim damu Bg za sex

Read