Prevarila sam muža, ali sa ženom

Ona trazi njega

Nikada nisam razmišljala o prevari, a i zbog čega bih, kada imam divnog supruga i skladan brak, ulepšan sa dve ćerkice. Iako sam dobro zašla u tridesete, po izgledu to niko ne bi rekao. Porođaji me nisu promenili, ostala sam vitka, sa sačuvanom sexy figurom i oblinama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Radim kao medicinska sestra u bolnici i okružena sam uglavnom mlađim koleginicama. Pre šest meseci smo dobile novu koleginicu Ines, koja je tek završila školovanje. Tada su se počele dešavati neke za mene, veoma čudne stvari.

Ona je devojka modernih shvatanja, sklona flertovanju. Oblačila se veoma provokativno, stavljajući u prvi plan svoje čvrste i velike grudi. Primetila sam da me često nekako zavodnički posmatra, i trudila sam se da ne pridajem tome veliki značaj.

Ona trazi njega

Vratila sam se kući sa posla. Deca su bila kod mojih na selu. Sa nekim uplašenim tonom sam pozdravila supruga i odmah sam otišla da se istuširam. On je skuvao kafu i čekao me da mu se pridružim. „Ljubavi, jel’ sve u redu?”, upitao me je kada sam izašla iz kupatila. „Nije. Moramo da razgovaramo”, dgovorila sam mu ozbiljno i pomalo uplašeno.

„U čemu je problem?”, sad mu se u glasu osetila zabrinutost. „Prevarila sam te”, jedva sam izustila. „Molim??? Ko je taj? Jel’ neki doktor?”, bio je besan i razočaran. „Ona. Ines. Koleginica”, skoro sam zaplakala. „Ha??? Bila si sa ženom? Ti???”, nije verovao šta čuje. „Da”, postiđeno sam rekla. „Pričaj, kako se to desilo?”, postao je znatiželjan.

„Ona je pre šest meseci počela da radi kod nas. Često me je na neki čudan način posmatrala, ali nisam obraćala pažnju. Pre dva meseca sam primetila da mi neko otvara orman gde mi stoje lične stvari, a ubrzo sam i saznala ko. Ona. Jedan dan sam je uhvatila kako mi miriše bluzu. Rekla sam joj da to više ne čini, inače ću je prijaviti. Priznala mi je da je seksualno privlačim i tada me je pokušala poljubiti, ali sam je odbila i rekla joj da nisam u tom fazonu.

Upoznavanje

Posle tog događaja, u meni su se probudila neka čudna osećanja. Veruj mi, nikada nisam osetila nešto slično, a pogotovo ne prema ženama. Ona se primirila i nije mi se više nabacivala, mada sam je potajno sve više želela. Čak sam počela da maštam o njoj, a u poslednje vreme imala sam vlažne snove. Dok si noću duboko spavao, ja sam se mazila dole i maštala o njoj. Zaista nisam želela da te prevarim, ali me nešto kod nje užasno privlačilo. Pokušala sam da ubedim samu sebe da to nije ispravno, ali u njenoj blizini to prosto nije bilo moguće”, otpila sam gutljaj kafe, a on je nestrpljivo čekao da čuje nastavak.

Besplatan sajt za upoznavanje

Primetila sam da mu se ukrutio po izbočini na trenerci, a i sama sam počela da vlažim. „Pre par dana kada smo bile noćna, odlučila sam da je zavedem. Nismo imali nešto posla, pa sam je pozvala u ambulantu pod izgovorom da treba da nešto da mi pomogne. Čim smo ušle, zaključala sam vrata i prišla joj otkopčavajući mantil. Te noći sam obukla onaj seksi komplet što si mi kupio letos na moru. Poljubile smo se….

Takav poljubac u životu nisam osetila. Zbacile smo mantile, ostajući u donjem vešu. Njeni prsti su nežno prelazili preko mojih leđa, a onda mi je odjednom otkopčala grudnjak.

Pica mi je pulsirala i željno iščekivala da bude zadovoljena. Ubrzo smo ostale potpuno gole. Zaboravila sam ko sam, nisam mislila ni na koga, samo na njene prste i usne. Legle smo na krevet i dugo se mazile, razmenjujući vrele poljupce. Ljubila sam joj grudi koje su predivne, i sisala tvrde bradavice.

Ona trazi njega

Orgazam sam doživela čim sam osetila njene prste među nogama. Trljala mi je usmine i kliću, a onda je uvukla dva prsta u nju. Onda sam i ja njoj počela maziti mačkicu koja je jako uska.

Nismo smele biti glasne, da nas neko ne bi provalio. Zato smo se namestile u pozu 69. Bila sam u totalnom transu. Toliko sam se zanela u priču, da nisam ni primetila kada ga je izvukao iz trenerke. Skinula sam gaćice i uzela u šaku njegovu naberkalu kitu lagano ga masirajući. On je zavukao prste među moje noge igrajući se vlažnom picom.

„Doživljavala sam orgazam za orgazmom. Celo lice mi je bilo umazano njenim sokovima. Joj… A što joj je ukusna pica. Ahhh…” Gurnuo je prst u mene. „Opraštaš mi?”, umiljato sam ga pitala. „Samo ako je dovedeš da se upoznamo”, nasmejao se.

Nekoliko dana kasnije Ines je došla kod nas. Završili mo u trojci.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet

Web cam sex


Classifieds

Dado 44,
Zagreb, Croatia

Mackicu za strasno sexanje,oral trazim

Read
samra 24,
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Neko za hot vlazna sam

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Oralni uzitak

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Diskretan sex

Read
RadeKobra 30,
Arandelovac, Serbia

Neka gospodja, dama, devojka

Read