Profesor u picku, a dekan u dupe

Ona trazi njega

Na kraju prve godine faksa zakočio me jedan ispit, nikako nisam mogla da pročitam tu ogromnu knjigu, a kamoli da naučim. Da ne bih izlazila i padala bezveze, odlučila sam da upotrebim svoju pičku. Lakše je pojebati se s profom, nego uzalud bubati.

Pokucam ja na vrata njegove kancelarije, uđem, i ne pogledavši me, pruži debeli, ćelavi profa ruku prema garnituri za sedenje, zamolivši me da pričekam.

bukla sam bila dugu suknju i obula čarape dokolenice i visoke štikle. Razdvojim ja noge i podignem suknju i isturim svoju dlakavu pizdu. Bolje sam da shvati u čemu je stvar, nego da mu objašnjavam. Još počnem da se dirkam, da guram prst u rupu, ali on ni da pogleda.

Priđite koleginice – kaže on ne dižući glavu – U čemu je problem?

Priđem do stola, stanem pored njegov stolice i počnem da brljam po torbi, kad uh, kao slučajno pravo pred njega ispadne vibrator. Uzmem ga ja u ruku i počnem da gladim, profa ni da bekne, samo gleda. Prinesem spravu do usta i počnem da ližem. Drugu ruku stavim na njegov kaiš i otkopčam mu pantalone.

Ona trazi nega

Već mu se bio digao.

Jedva ga napipam od ogromne stomačine. Kleknem onda ispred njega i počnem da ga ližem. Glava mi udara u stomak, ali baš me briga, lakše mi je da mu pušim i pustim ga da me malo pojebe nego da učim.

Podigne me profa i presavije preko stola, zadigne mi suknju i zaječi kad vidi da mi je dupe golo: nisam imala gaće. Približi on kurac do moje rupe, ali od stomaka nikako da uđe, mislim uđe, ali samo malo. Mučimo se tako nekoliko minuta, ali uzalud.

Profesore, hajde da se okrenem na leđa, pa mi onda vi račepite noge, tako će biti lakše.

Posluša me on i uradi to. Kukovi su počeli da krckaju koliko me je razapeo, ali na sreću kurac prodre u mene. Osećam ga da dobro ulazi, ali ne vidim, stomak mu je skroz preko moje pičke, čak do pupka me prekrio, ali gura profa, gruva lepo. Mogla bih tako da ga pustim i dva sata da stenje i ravnomerno gura. Malo mi je dosadno, ali izdržaću.

Upoznavanje

Odjednom se profan povuče i jeknu: Dekan!

Kakav dekan? – pitam, ništa nisam čula.

Sad je ulazio i video nas – kaže on uplašeno.
Čekajte me tu, vraćam se za pet minuta – kažem mu i istrčim za dekanom.
Stigem ga na vratima njegove kancelarije i zagledam mu se u oči. Pružim ruku do njegovih pantalona i stegnem ga za kurac.

Sve je bolje nego da učim… Hajdete sa mnom, hajde da me malo jebete.

Isprva se opirao, ali ipak je krenuo za mnom kad sam ga uhvatila za ruku i stavila je među svoje noge. Profa sedi na fgarnituri, još pantalone nije zakopčao, kurac mu je splasnuo.

– Ovako momci – kažem im – meni treba da položim ispit, a i jebe mi se.

Ne čekajući da završim, dekan vadi svoj kurac i kaže:
Hajde, puši ga.

Profa leže na garnituru, pa me poziva: – Hajde zajaši me.

Opkoračujem ga i ubacujem mlitavi kurac u pičku. Dekan me hvata za kosu i prinosi kurac ka mojim ustima. On gura tako da ja ne moram da ližem ni da ga milujem, on samo gura, ponekad i do krajnika, ali bolje i to nego da učim.

Ona trazi njega

Ovaj odozdo jebe, ovaj odozgo jebe, ja samo cupkam kao kobila. Dekanov kurac je veći od profinog i više bih volela da mi je on u pizdi, ali ne bunim se. Dekan gura baš mnogo duboko i tera me na povraćanje, zakašljem se, a on ga vadi, pa mi prilazi od pozadi.

Profesore, uhvatite je za guzove da joj ga ja šinem u dupe – kaže on.
– Ne, ne – bunim se ja.
Profesor me hvata za guzove i grubo ih razdvaja, kaže mi:
– Hoćeš da položiš ispit? Onda primi dekanov kurac u guzu.

O da, hoću da položim – ječim dok dekan namešta svoj tvrdi kurac. – Onda ga primaj mala, hajde smiri se – kaže on i gura dublje kurčinu. Dupe mi seva od bola. Vrisnem.

Ne deri se – kaže profesor i lupi me jako po dupetu – ne deri se, čuće nas neko! Hoćeš da svi znaju da te mi ovde guzimo?

Imaš li neku maramu ili traku, profesore, da joj vežemo usta? – kaže dekan pošto ja nastavljem da vrištim. Odlazi zatim do stola i uzima nekakvu tkaninu, stavlja mi oko usta i čvrsto veže. – Sad se deri koliko hoćeš, ipak moraš da primiš u dupe ako misliš da položiš ispit.

Opet mi prilazi otpozadi, profesor mi razdvaja guzove i pita ga: – Kolega, možeš li da joj ga uguraš? Slobodno joj ga ubaci, pičić joj se samo skuplja i širi, jedva te čeka.

Naravno da ću joj ga gurnuti, ali prvo da iskoristimo i ovaj vibrator. – kaže uspaljenko i gura mi spravu u dupe. Ja ječim, ali niko me ne čuje. Ova dvojica mi rade šta hoće. Dekan zatim gura kurčinu i prave od mene sendvič. Ne mogu da maknem. Čas profa gura u pičku, čas dekan u dupe. Naizmenično, delju me, delju.

Dugo je trajalo. Posle izesnog vremena u pički nisam osećala ništa, ali zato su u dupetu sevale varnice. Izdržala sam kurčeve svog profe i dekana i položila ispit. Dobro sam prošla.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet