Prvo gay iskustvo

gay srbija

ovem se Danijel, živim u Beogradu, imam 23 godine i voleo bih sa čitateljima da podelim svoje prvo gay iskustvo koje se desilo pre 4 godine, kada mi je bilo 19 godina. Biseksualno sam opredeljen, podjednako me privlače muškarci i žene, uglavnom stariji od mene po nekoliko godina.
Upoznavanje
Upravo takav je bio Nikola, vlasnik restorana u kojem sam počeo da radim. Za sebe slobodno mogu reći da sam prijatan, lep, druželjubiv dečko. Trenirm skoro ceo život, visok, muskulturne građe, crna kratka kosa, nekoliko tetovaža, biseksulano opredeljen. Ubrzo nakon završetka srednje škole, otišao sam na razgovor za posao u jednom restoranu u Beogradu. Ušao sam u kancelariju i tamo sam upoznao Nikolu, vlasnika restorana.

– Zdravo druže, ja sam Nikola – rekao je.

Drago mi je, Danijel.

Očarao me je. Muškarac u odelu od 46 godina, visok, mišićave građe, sa prelepim osmehom od uveta do uveta, pravi dominantan muškarac . Ceo dan sam razmišljao o njemu, ta njegova pojava me je mnogo uzbuđivala. Tog dana sam masturbirao nekoliko puta, razmišljajući kako imam seksulani odnos sa njim

Uglavnom, nakon nekoliko dana radeći u restoranu, sa Nikolom sam stekao baš blizak odnos, pa smo se dogovorili da odemo zajedno na unutrašnji bazen. To je bilo naše prvo viđanje van posla, a nisam ni pomislio da bi takav lik mogao da bude biseksulano opredeljen.

Na bazenu smo pričali o svačemu, a onda me je pitao da li sam imao seks i uobičajena muška pitanja. Najviše se iznenadio kada sam bu priznao sa svoje opredeljenje i da me privlače starije dame.

Da li si nekad imao seks sa nekom udatom ženom? – pitao me je kroz osmeh i sa namigivanjem.
– Nisam – rekao sam stidljivo.
– Promeniće se i to, videćeš – odgovorio je.
Besplatan sajt za upoznavanje
Nakon nekog vremena krenuli smo da se istuširamo. On je bez problema skinuo svoj šorts. Iako je pod tušem bilo još nagih likova, meni je bilo neprijatno, ali sam skupio hrabrosti pa sam se i ja skinuo. Odmerio me je i namignuo mi…

Uzvratio sam osmehom i pitanjem sviđa li mu se ovo što vidi. Super. Kada smo ušli u kabine za presvlačenje bili smo sami. Prišao mi je sa leđa, jednu ruku stavio na moj penis koji je već bio u poludignutom stanju, a drugom rukom me je pomilovao po stomaku i poljubio po vratu. Samo sam ispustio uzdah, okrenu sam se i poljubili smo se francuskom metodom.

Idemo kod mene, žena mi nije kući, imamo vremena za nas.

Hoće li ovo biti moje prvo gay iskustvo? – pitao sam se…

Dok smo se vozili kolima penis mi je bio konstantno pod erekcijom. Nikola je to primetio i stalno mi je milovao nogu, što me je dodatno palilo. Stigli smo kući, prislonio me je na zid i počeo da me ljubi. Ja sam bio u ekstazi, prešao je na grudi. Toliko mi je prijalo. Kroz uzdah sam jedva rekao:
– Aj’mo na krevet.

ok smo se ljubili polako mi je dao ručni rad. Zatim se polako spuštao ližući mi grudi i stomak, a zatim je stigao do penisa. Tako iskusno mi je dao oralni užitak, kombinujući usta i jezik. Nije prošlo puno vremena kada sam počeo da se praznim, nikad bolji i duži orgazam nisam doživeo. Toliki nivo uzbuđenja je kulminirao ogromnom kolicinom spreme koja je izašla u nekoliko mlazeva.

Koliko sperme – rekao je dok mu je penis i dalje bio potpuno dignut.

>Zamenili smo uloge i sada sam ja njemu pruzio oralni seks, ali obzirom da nisam imao iskustva, da je ovo tek moje prvo gay iskustvo, video sam da nije bio oduševljen. Pitao me da li sam za seks, na šta sam rekao da jesam. Legao je na stomak, namestio kondom, dok sam ja seo na njegov penis koji je bio sigurno oko 21 cm. U toj pozi smo bili nekoliko minuta. Zatim, ja sam legao na krevet a on preko mene.

– Uzbuđuješ me od prvog dana kada sam te video, jedva sam čekao ovaj trenutak – izgovarao je uz uzdahe. Nakon par minuta rekao je da će da svrši i malo da ubrza. Osetio sam kako se kondom napunio, samo me je još jednom grubo poljubio.
Upoznavanje Balkan
Legao je pored mene, penis mu se vratio u normalno stnaje, dok sam ja i dalje bio jako uzbuđen, pa sam ga pitao da li bi mogao još jednom da me zadovolji, na šta je rado pristao.

– Mali, mnogo mi se dopadaš, mogli bismo ovo uskoro da ponovimo, ali ti da budeš u ulozi aktivnog.
– Kad god budeš želeo – odgovorio sam.
– Nikome ne pričaj za ovo, pogotovo moja žena ne sme da znao za ovo

>Posle nekoliko dana mi je poslao sliku sa jednom ponudom. Nisam mogao da verujem koga vidim na slici i šta je u poruci pisalo. Ta ponuda je bila ostvarenje mojih srednjoškolskih dana.

Chat Balkan

2 comments

 • Ivica

  July 25, 2020 at 8:43 pm

  Blago tebi.!

  Reply
 • Sexbg

  August 14, 2020 at 12:28 pm

  pusim,primam,beograd,sms na 0655831871

  Reply