Svršavanje u nju prilikom razmene partnera

Razmena partnera je veoma česta pojava i najčešće podrazumeva sex sa zaštitom i pridržavanje postavljenih safe sex pravila. Ipak, obostrani muško-ženski orgazam jeste vrhunac svakog seksualnog kontakta… Da li žene, devojke, supruge, partnerke, kada i u kojim uslovima dozvoljavaju partneru iz razmene da svrši u njih i šta je to što je ženama potrebno da bi to dopustile i tada i inače? Da li su samo zanos i napaljenost dovoljni? Bilo bi lepo da naše dame budu otvorene i iskrene u komentarima na ovu temu.

Sve je više snimaka u kojima partneri obilato pune svoje dame svojom najdragocenijom tečnošću… Da li su to neki novi momenti?

Slažem se kad sa nekim parom ilii više njih prvi put ulazite u grupni sex. Medjutim drugi je slučaj kad to radite sa parom sa kojim se dugo znate i prijatelji ste. Sex je samo dopuna tog vašeg velikog prijateljstva te ni svršavanje u partnerku nije nikakav problem. Baš nasuprot napaljivo je kad prijatelj svrši u vašu ženu i taj osećaj njihovog obostranog svršavanja. A onda vaše svršavanje u prijateljicu. Neponovljivo. I to je najlepši i nezaboravni sex. Pre svega uživanje, sex je ljudima Bog dao da uživaju.

Kod mene se pri jednom susretu sa bracnim parom desio incident pri kome je pukao kondom…jednostavno je pukao na samom vrhu kada sam svrsio… od tada izbegavam da svrsim u damu i sa kondomom, uglavnom je svima ok da svrsim po guzi i ledjima ili stomaku i grudima. Ovaj bracni par je bio stvarno ok oko toga, jbg znali su da je uvek moguce da se to desi. Sreca, ne dugo pre toga sam se testirao na polne bolesti i bio sam potpuno zdrav, pa je to dosta opustilo situaciju. U svakom slucaju treba voditi racuna, za mene je kondom obavezan tako da su ta punjenja i gutanja samo ludo mastanje. Na seks bez zastite bih pristao posle dugog poznavanja i naravno, testiranja

Interesantna tema. Mnogo različitih mišljenja, elem, svaka žena ima pravo da poželi ili jasno stavi do znanja gde želi da njen partner u sexu svrši ili je isprska. Poverenje, iskrenost i higijena su neprikosnoveni i nezaobilazni u ovakvim situacijama. Nekoliko puta do sada je od mene bukvalno traženo da joj svršim u usta, jer voli da guta i da se oblizuje, i da sve to na kraju razmaže rukama po telu. Takodje, pre par godina, dok sam se družio i vidjao sa parom u kome žena nije mogla da ima decu, posle nekoliko vidjanja, jednostavno mi je, ispred muža, skinula prezervativ i rekla napuni me, i da, tako je uvek bilo dok smo se vidjali. I bilo je fenomenalno. Uglavnom, se do sada to svršavanje svodilo na isprskaj me po ledjima i guzi i to mi je sasvim u redu. Bilo je i sutuacija gde je muž govorio šta želi da uradim njegovoj supruzi, ona je to prihvatala i svršavao sam ta gde su oboje želeli. Imao sam cak, za mene neprijatnu situaciju, kada su mi dali peškir i rekli svrši u njega, to mi je bilo baš bezveze. U svakom slučaju, lepše je bez plastike, ali je i opasnije i rizičnije. Tek, ako zaista neko zasluži moje poverenje i budem potpuno siguran da imaju odnose samo sa mnom, mogu da dozvolim sebi da budem u ženi bez prezervativa. To je i razlog zašto volim da se družim sa bračnim parovima… Uglavnom, svako ima pravo na svoje mišljenje i svoje uslove…

Bilo je prilike da se čuje poneki slučaj u kome je bilo razmene partnera i da je tada došlo do svršavanja u razmenjenu partnerku mimo dogovora, pod izgovorom da je bilo toliko dobro da čovek nije mogao da se suzdrži, iako tako nije dogovoreno. Bilo je slučajeva da strast ponese dvoje i da stvarno nisu mogli da se suzdrže i učinili su taj korak. Bilo je slučajeva i da pukne kondom i tako se izlije seme drugog muškarca u ženu drugog partnera u rameni bez namere, ali sa istim efektom, kao u drugom slučaju. Zaštita je neprikosnovena, iako, kako kaže wildcouple ona ume znatno da umanji doživljaj i nije apsolutna. Sa druge strane oni koji vole razmenu i uživaju u njoj svesno ulaze u ovakav aranžman i izlažu se riziku u meri u kojoj je taj rizik sve ono što se može dogoditi, pa gde je onda tu prihvatljiv kompromis, ako se partneri ne poznaju i stupaju u odnose na ovaj način?

Kako reče Strahinja, kada postoje parovi koji se godinama druže, kada ima poverenja i higijene to nije samo fantazija, već ono što začini i produbi to druženje. Izbor obima zaštite i kontracepcije je pravo i izbor ženskog dela tima, samo ako želi biće tako i ispunjena, tj. zadovoljena. Seme muškarca u ženi je nešto najjače što sex može doneti…

Uvek kondom ,kasnije ako dodje do poverenja I pilula ,to je ok .Nisam prvi potencirao nikad ,Ali da se me lazemo volim kada klizi od moje sperme.Sto se lizanja posle tice nisam pokusavao ,mozda je to malo licemerno ali …..

Vraćamo se uvek na početak dali bi muškarac napuno ženu spermom dali bi je isprskao dali bi joj napunio usta naravno sve bi on, ali koja zena u 21 veku dozvoljava muskarcu da je napuni sa posledicama nijedna šta njega boli kurac za posledice sto nije razmiljala pre nego sto je dozvolila.Neka guta tablete neka razmislja o trudnoci neka razmislja o polnim bolestima.Malo njih zna daako zena upotrebljava neki antibiotik ne vlazi se dovoljno dole kao i da su zene sklone infekcijama kao i muskarci mnoge zene putem ishrane mogu da budu inficirane da joj neka hrana ne prija informisite se pa pricajte.Inace mazanje svrasavanje lizanje punjenje to je samo masta iz porno filmova samo 10 posto ovde su indeticne slike ostalo skinuto sa neta kao i video clipovi.

Zanimljivo je i to koliko bi muškaraca i žena tokom grupnjaka polizalo macu u koju je svršeno i da je pripremi za dalje akcije … Koliko je to muškarcima i ženama prihvatljivo i predstavlja uzbudjenje?

Zverko to nije predobro , nego nema bolje.

Naravno da je to najlepsi osecaj i to radim uvek,kada mi partnerke to zatraze,a ima ih koje to obozavaju,kao i punjenje usta i nema nista lepse od toga,e sad ima koje vole da gutaju i one koje ispljunu ,ali je svakako predobar osecaj.A to sve zavisi koja zena sta voli.I jos jedna prednost svrsavanja u picku je sto volim posle svrsavanja da ga ne vadim,pa uz socne poljupce i mazenje ponovo nabrekne,pa napunjenu picku ponovo jebem,neka neko kaze da to nije predobro.

Source

0 comments

No comments yet