Svrsio sam u strinu

Ona trazi njega

Toga dana sam došao sa faksa kući i svo vreme razmišljao o svojoj strini sa kojom sam imao seks pre par dana. To je bilo moje prvo incest iskustvo ali ne i poslednje. Moje razrnišljanje prekinuo je poziv tetke, zamolila me je da dođem kod nje i pomognem joj da složi drva. Pristao sam. Ona je gospođa iz susednog sela. Ima 45 godina i bolja je pička od svih mlađih cura, ali meni je samo moja strina bila u glavi.

Došao sam kod tetke.

Dobro veče tetka.
– Ahh kako si ti smršao izgleda da je istina da si u dobroj kondiciji.
– (Nisam je mogao shvatiti šta priča pa rekoh) Da, da, jesam, na vrhuncu sam.
– Ohh dušo prerano je za vrhunac treba doći do toga, polako neka se svi prvo zadovoljimo.
– Šta pričate tetka, ne razumem vas, nego gde su ta drva?

Ahh da pođemo … gore su u potkrovlju unela sam ih samo ih treba lepo složiti.

Balkan chat

Kada smo prolazili kraj njene sobe začuo se jedan strašan Ahhhhhh mmmmmmm. Otvorio sam vrata i na krevetu tetke video sam moju strinu kako nabija sebi vibrator u pičku. Sve mi je odmah bilo jasno, njih dve su me namerno dovele tu. Stajali smo na vratima i gledali moju strinu kako se razvaljuje: Ahhh,ahhh. Prešao sam i ja u akciju. Odmah sam zgrabio tetku i potrgao joj majicu. Velike su joj sisee pokipile napolje.

Čvrsto sam je hvatao za grudi i gutao ih kao da me doji mlekom. Podigao sam je na neki manji sto i raširio joj noge da bih zaronio jezik u njenu predivnu pičku. Strina mi je skinula gaće i počela ga pušiti a onda su mi obe počele puiti. Strina je legla na krevet i raširila noge a navlažena tetka joj počela lizati pičku, a onda sam ga ja nabio u nju. Obe su stenjale i uživale u strasti a nakon 10 minuta nabijanja tetke zabio sam ga strini u pičku. Ona mne tako palila da sam svršio u nju iste sekunde. Nisam hteo ništa govoriti ali nisam ga ni vadio iz nje.

Upoznavanje

Primetila je i rekla “nisi valjda svršio u mene?” Rekao sam ne, ne, i nastavio je i dalje nabijati. Jecala je a ja sam još vise očvrsnuo i znao sam da idućih 20 minuta neću moć svršiti ma kakva god jebačina bila. Nakon što sam bukvalno razvalio strinu svršila je nekoliko puta, bila je jako izmorena ali zadovoljna. Nije se htela više igrati i sela je na fotelju i zapalila cigaru. Nastavio sam s tetkom.

Zajahala me, nabio sam joj ga u guzicu a ona je onaj vibrator zabila u pičku. Kako se samo uvijala i skakala po meni mislio sam da ću umreti a jako mi je teško bilo svršiti. Jecao sam i jako me bolelo ali nisam mogao ništa preduzeti, pustio sam tetku da se razvali. Rekla je da želi da svršim u nju, da me želi u sebi. Potrajalo je nekih 15 minuta a onda sam uspeo da svršm i u nju.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet