Tatin prijatelj me jebao vise puta

Ovo ljeto sam napunila 19 godina a još sam bila djevica. Jedna od najvećih želja bila mi je sex sa starijim muškarcem i kad bi taj muškarac svršio po meni. Iako sam se svakodnevno samostalno zadovoljavala prstićima i svim mogućim stvarima u kući…<

Ona trazi njega

Iako sam još išla u školu, odlučila sam de zaposliti preko ljeta. Nisam ni slutila što se može dogoditi. Predala sam par zahtjeva i na kraju dobila posao u firmi tatinog prijatelja. Njega sam znala od ranije i imala sam nekakav čudan osjećaj u vezi njega koji nisam razumjela. Uvijek je bio drag prema meni i dosta blizak, što mi nije smetalo. Bio je stariji, imao je 50-ak godina, ali je bio sam, bez žene.
Ona trazi njega
Kada je došao dan da odem na razgovor, bila sam opuštena i nimalo nervozna. Kao što sam i očekivala, razgovor je odlično prošao, a bilo je par flet komentara. Počela sam raditi kod njega i ja bih se brinula o nekim papirima koje bih sređivala i spremala. Svakodnevno bi me posjetio u maloj prostoriji u kojoj sam radila, te me s vremenom počeo dodirivati po rukama, a ja bih uzvraćala jer mi je pasalo.

Nakon nekoliko dana odlučila sam mu preko hlača masirati kurac i to mu se svidjelo. Znala sam što radim, samo zbog svih pornića koje sam gledala. Kako sam imala njego broj mobitela, javila sam mu se i tako je krenulo dopisivanje.

Slala sam mu svakave gole slike. Često smo preko video poziva imali sex razovore gdje bih ja radila što god on meni kaže.
Jedan dan prije zavrsetka s poslom došao je kod mene u ured i pitao me da idem kod njega, a ja sam, naravno, pristala. Čim smo ušli u njegov stan, prislonio me je uza zid i počeo ljubiti. Skinuo mi je majicu i stiskao i ljubio sise. Odmaknuo se od mene i skinuo svoju košulju. Naredio mi je da skinem traperice, te sam ostala ispred njega u grudnjaku i tangicama.
Ona trazi njega
Dignuo me je, te sam noge stavila oko njega. Ljubio me po vratu dok nismo došli do njegove sobe. Bacio me je na krevet, te si je skinuo hlače i bokserice. Ja sam ležala na krevetu a on mi je skinuo tangice i spustio se do moje već vlažne pičkice. Lagano mi je ljubio unutarnju stranu noge, te se spustio do pičke i poljubio ju. Lagano je jezikom prelazio preko nje, a moji skovi su curili iz mene. Fokusirao se na klitoris a prstom je polagano klizio oko ulaza u pičkicu.<

U međuvremenu skinula sam grudnjak i masirala sise i bradavice. Uživala sam u njegovim dodirima a onda sam odjednom osjegila njegov prst u meni. Osjećaj je bio odličan, njegov dugačak prst klizio je u mene i van, prvo polagano, pa onda brže. A jezik mu je radio sve brže i brže. Osjetila sam kako bih mogla svršiti i to mu rekla, a on je onda prestao s tim odmaknuo se od kreveta i rekao mi da kleknem i obradim ga.

Istog trenutka sam ustala i kleknula. Kurac mu je bio velik; prema mojoj procjeni, sigurno 22 cm. Prvo sam ga primila rukama i samo glavić polizala vrhom jezika. Počela sam polako cuclati glavić i masirati mu kurac rukama. Izvadila sam ga iz usta i polizala ga od korjena do glavića i nakon tog ga stavila cijelog u usta.

Počela sam ga cijelog gutati, a on me je primio za glavu i pomicao kako je htio. Za to vrijeme moje ruke su se spustile prema njegovim jajim i masirale ih. Nakon što mi je pustio glavu, počela sam mu gutati jaja i masirati kurac. Kada mi je rekao da će svrsiti, prebacila sam se na kurac i opet ga počela gutati. Odmaknuo me je, te sam čekala da mi svrši po licu i sisama

Kada je svršio, dignuo me je i bacio na krevet. Ležala sam na samom rubu kreveta a on je stajao ispred mene. Raširila sam noge te je on lagano gurnuo svoj debeli kurac u mene. Glasno sam stenjala dok ga je sve jače i jače nabijao. Odjednom me je okrenuo i rekao mi da stanem u doggy pozu. To sam i napravila a on je svao jače nastavio s jebanjem moje male pičke. Stenjala sam glasno ali je bilo tako dobro.
Upoznavanje
Dok mi je jebao pičku, palcem mi je masirao guzu i sam ulaz u nju. Pitao me može li gurnuti prst u nju, a ja sam rekla da radi što god hoće. Kada sam to rekla, osjetila sam njegov prst u mojoj guzi kako ulazi i izlazi u ritmu kako me je jebao u pičku.

Tako me je dugo jebao pa me je primio za kosu i počeo povlačiti i udarati po guzi.
Balkan chat
Sve je je jako pasalo i nisam htjela da prestane. Odjednom me je dignuo: on je sjeo na krevet a ja sam se našla na njemu. Počela sam se lagano dizati gore-dolje a on me primio za guzu i pomogao mi. Nabijala sam se sve jače, te krenula bokovima i naprijed-nazad. Dirao mi je sise i tvrde bradavice. Opet me je bacio na krevet, te se našao iznad mene i još par puta se zabio u mene, te sam ja svršila. Nakon još nekoliko nabijanja i trljanja moje pičke, svršio je i on meni na trbuh.

>Legao je na mene, a kurac mu je ostao u meni. Tako smo ležali a on je odjednom ustao i ostavio me samu u sobi. Otišao je na terasu zapaliti cigaretu. Još sam malo ležala pa sam odlučila ustati; iako me je sve bolilo i bila sam natečena htjela sam još.

Sjedio je ja stolici i pušio, a ja sam klekla i počela pušiti njemu. Nakon nekog vremena svršio je meni u usta, a ja sam sve progutala. Sjela sam mu u krilo i namjestila kurac tako da me jebe u guzu.

Kada je skužio, prebacio me je preko stola ispred mene i jako se nabijao u moju guzu. Nisam smjela vrištati jer smo bili vani i bilo je ljudi, ali nije me bilo briga. Vrištala sam i stenjala kao nikad. Rukom sam si masirala klitoris i gurala prst u pičkicu dok me je on jebao u guzu.
Sajt za upoznavanje
Završio je i rekao mi se se obučem ali da ne oblačim tange. Poslušala sam ga te mi je rekao da će me odvesti doma. U autu mi je rekao da otkopčam hlače i skinem ih malo. Poslušala sam ga, a on je odmah gurnuo ruku u moju pičkicu i masirao je. Kada smo došli pred moju kuću, izvadio je ruku i polizao svaki prst.

>Izašla sam iz auta i pitala ga kada ćemo ponoviti, na što mi se samo nasmješio i rekao da ne budem nestrpljiva, te otišao. Sutra sam na posao obukla haljinu bez gaćica. A čim mi je došao u ured, samo sam podigla haljinu i pokazala mu svoju pičkicu. Lagano mi ju je dirao prstima, te se zaustavio i rekao da ne možemo tu. Jedva sam čekala da mi smjena završi da me opet jebe…<
Ona trazi njega

0 comments

No comments yet