Trojka sa perverznim kumom

Slavili smo petogodišnjicu braka. Kao i svake godine, pozvali smo kumove da proslavimo. Nažalost, moji kumovi su bili sprečeni da dođu, tako da je došla samo Majina kuma Jelena.
Živimo u dobrom braku, bez nekih većih trzavica i uzajamno se volimo i poštujemo. Naravno, kao i kod svih, tako i kod nas bude sitnih svađa, ali se brzo smirimo i probleme rešavamo razgovorom. Što se seksa tiče, veoma smo aktivni. Slobodnijih smo shvatanja i uvek rado probamo nešto novo. Koristio sam zaštitu, jer smo odlučili da za sada ne želimo decu dok ne stvorimo uslove da dete živi u bezbrižnom detinjstvu.
Često smo pričali kako bi bilo dobro da uvedemo i treću osobu u našu postelju, ali se nismo usudili da to i učinimo. Nikada je nisam prevario, a verujem, ni ona mene.
Maja ima 25 godina, srednjeg je rasta, smeđe kose do ramena, ima koju kilicu više, taman da ne žulja, grudi normalne veličine sa malo većim bradavicama, a guza obla i predivnog izgleda. Ja sam za koji cent viši od moje drage, crnokos, treniram plivanje, pa mi je telo mišićavo i pravilno razvijeno. Imam 30 godina.
Kuma Jelena je Majina najbolja drugarica još iz osnovne škole. Vesela, uvek nasmejana i spremna za zezanje. Što se tiče izgleda, prava sex bomba. Duga crna kosa, vitka, sa oblinama koji mame uzdahe, prelepog lica, senzualnih usana i uvek doterana. Mnogi top modeli joj mogu pozavideti na lepoti. Zato nas i čudi kako ne može da nađe sebi partnera.
Još na venčanju mi je dala do znanja da joj se jako dopadam i da bi volela da me ima, ali sam mislio da će je to vremenom proći i nisam verovao da bi moglo da se dogodi nešto više. Kad god bi se videli, uvek me je odmeravala i delila mi komplimente, onako kroz šalu, ali se moglo videti da je užasno palim. Maji je to delovalo simpatično i često me zadirkivala zbog toga. Muško k’o muško, nije da je ne bih razvalio od kurca, ali nisam tip sklon prevari…
To veče, za našu godišnjicu, Jelena je došla u uskoj majici sa dubokim dekolteom i kratkoj suknjici ispod koje su se nazirale tangice. Sedeli smo u dnevnom boravku. Bilo je ekstra raspoloženje. Njih dve su tukle vodku, a ja pelindžer. Kako je Jelenu sve jače hvatala vodka, tako je sve češće spominjala kako sam lep i neodoljiv. Ni moja Maja nije bila bolja: „Znš li da često maštam o tebi? I mazim se tada… “. Jelena je postala sve otvorenija: „Nevaljalice jedna!”. Maja je viknula i slatko se nasmejala: „Imam nešto da ti pokažem.“ Uzela je telefon, sela na trosed kraj Jelene i pustila snimak kako sam neko veče izvodio striptiz. „Nećeš valjda to da joj pokažeš?”, upitao sam je neprijatno iznenađen. „Hoću… Nego šta ću… Pa, naši smo, šta si se ucviko… “, odbrusila mi supruga.
Njih dve su se kikotale, komentarisale, a onda je Jelena izbečila oči ne verujući u ono šta vidi. „Auuuuuuu kume, kakav kapitalac…. E… kad bi me zveknuo sa njim…“, prokomentarisala je stiskajući butine jednu uz drugu, „Mogao bi i sad da izvedeš tako nešto, ne bih se ljutila.“ „Stvarno dragi, ‘ajde izvedi striptiz za nas dve“, nadovezala se Maja.
„Vi ste lude, nema šanse!… “, kratko sam odgovorio. Međutim, nakon silnog moljakanja, uspele su da me ubede.. Pustio sam muziku i počeo sa svlačenjem svoje odeće. Pomno su pratile svaki moj pokret i bodrile me da skinem sve sa sebe.
Igrao sam sa sve većim žarom, a trema je postepeno nestajala. Do kraja pesme, ostao sam potpuno nag. Maja je tražila da im priđem. Stao sam ispred njih, i počeo da mlataram kitom. Jelena ga je uzela u ruku, čudeći se koliki je, a još se nije ni ukrutio.
Počela je da ga masira i lagano drka, a on je rastao i postajao sve tvrđi. Tada je približila usne i počela da liže glavić. Pogledah u Maju, a ona mi se samo nasmešila i klimula glavom u znak odobravanja. Zatim se pridružila Jeleni. Obe su mi lizale glavić, dotičući se usnama. Jelena je opipavala moja muda i nežnim poketima prstiju ih mazila.
Iako mi je prijalo to što rade, prekinuo sam ih udaljivsi se od njih korak unazad. „Sad ste vas dve na redu… Da zaigrate… “ Nasmešile su se i ustale sa troseda, a ja sam im pustio muziku iz „9 i po nedelja“.
Sedoh na fotelju, gledajući ih kako se uvijajaju u ritmu muzike i prkosno jedna drugu maze. Maja je lagano svukla Jeleni majicu, ostavivši je u crnom čipkanom grudnjaku. Jelena je uzvratila istom merom, pa je i moja žena ubrzo ostala samo u seksi roze donjem rublju. Sad sam ih ja bodrio da skinu sve sa sebe.
Jednim potezom Maja je oslobodila Jelenine sise iz grudnjaka. Okrenula se prema meni. Maja je stajala iza nje, a dlanovima joj mazila sise. Spustila je ruke niže i tada sam prvi put ugledao kumine sise koje su prelepe. Malo su bile veće od Majinih. Jednom rukom joj je zašla među noge. Uhvatila je trakicu od tangi i time joj trljala obrijanu picu. Kad ih je svukla prešla mi je i njima preko lica. Osetio sam da su joj tangice dobro natopljene. Zubima sam ih uhvatio i istrgao iz Majine ruke.
Vratila se do svoje kume. Nastavile su sa plesom, a Jelena je oslobađala Maju od donjeg veša. Kad se pesma završila, njih dve su se požudno gledale. Postojala je neka hemija između njih. Majine usne su bile sve bliže izazovnim kuminim usnama. A onda se desilo…. Bio je to najlepši poljubac koje su moje oči videle.
Nabijen strašću, željom za nečim novim i fantazijom koja se ostvaruje, ustao sam i stao iza Jelene trljajući kitu o njenu zadnjicu. Ljubio sam joj vrat. Prstima sam prešao preko njenih dojki, kratko joj trljajući bradavice i nastavio silaziti niže do njene pice koja je bila već sada sva u sokovima.
Predložio sam da pređemo u spavaću sobu, a kumi sam šapnuo u uvo da ću je rasturiti od kurca večeras. Tog momenta sam joj snažno zabio srednjaka u picu. Stresla se i tiho prostenjala.
Prešli smo u spavaću sobu. Tamo nas je čekao ogroman bračni krevet. Polegali smo. Ja u sendviču između njih dve. Ljubili smo se dok su me obe mazile po telu, a onda su usnama krenule da mi ljube vrat spuštajući se do grudnog koša. Sisale su mi bradavice.
Maja je krenula niže, a Jelena me je opkoračila i namestila svoju napaljenicu čučnuvši iznad mojih usana. Gledao sam u pravi ružičasti dragulj naše kume. Presijavala se od sokova. Jezikom sam počeo da se poigravam sa picom. Kad sam prelazio preko klitorisa, trzala se glasno stenjući. Moja draga je kratko sisala kitu, a onda sam osetio kako mi navlači kondom i namešta se da sedne na njega. U prvom planu mi je bila kumina predivna pička koju sam jezikom detaljno obrađivao. Uživao sam u mirisu njene pice i ukusu sokova koji su se slivali u moja usta, dok se Maja žestoko nabijala na kurac.
Obe su glasno uzdisale i stenjale. Sad sam sisao klitoris koji je nabubreo, što je dovelo Jelenu do snažnog orgazma. Nabila se pičkom na moja usta i nos. Tresla se i jecala. Srećom, brzo se pridigla sa moje face, jer sam već gubio dah. Lice mi je bilo mokro od njene pice.
Maja je sišla sa moje kite i legla kraj mene. Počela me je ljubiti. Jelena joj je raširila noge, ljubeći joj butine, usnama se kretajući ka Majinoj pici. Klečala je natrćena dajući mi do znanja šta očekuje. Namestio sam se iza Jelene i prvo sam joj mazio guzu. Čmar je bio primamljiv za moju kitu, pa odlučih da joj ge strpam u tu malenu rupicu.
Iz komode pored kreveta sam izvadio lubrikant kojim sam joj utrljao čmar. Nije se protivila, jedino je spomenula da je još niko nije tucao u čmar. Nežno sam ga stavio na rupicu i pažljivo, malo po malo ulazio u njen uzani čmar.
Jelena je vredno lizala Majinu picu… Izvukao sam ga skoro napolje i ponovo polako klizio u čmar i tako par puta dok se nije privikla. Promenio sam tempo i sad sam je tucao sve brže i snažnije. Udarao sam je po guzovima govoreći joj da je nevaljala i perverzna kuma.
Izvadio sam ga iz čmara i sjurio ga u pičku. Tucao sam je žestoko. Ona je prestala da liže Majinu picu jer nije mogla od stenjanja. Bila je van sebe.
Maja nas je gledala sa prstima u svom međunožju. Ponovo sam ga zabio u čmar, tucao je par minuta i vratio u picu. Razvaljivao sam je. Doživela je novi, još snažniji orgazam koji ju je oborio na Maju.
Tada su se njih dve počele ljubiti i valjati po krevetu. Jelena je ležala na leđima, a Maja se namestila iznad nje u pozu „69“, želeći da kuma nastavi sa lizanjem njene pice. Čim je kuma počela da joj obrađuje picu, moja draga je zastenjala praveći grimase. Trljala joj je picu, zavlačeći prst u nju. Uživao sam posmatrajući ovu predivnu scenu… Video sam joj to u očima.
Jelena joj je žestoko sisala klitoris i gurala prst u picu. Odjednom je vrisnula i ukočila se. Par sekundi kasnije srušila se pored Jelene.
Ležala je na stomaku što je meni omogućilo da joj ga strpam u guzu. Nije još ni došla sebi, a ja sam već prodirao u njen razrađen čmar. Ušao je lako jer je čmar bio natopljen sokovima. Jelena nas je posmatrala i mazila svoje grudi. Tucao sam je onako kako najviše voli. Plitko i brzo.
Nije dugo čekala da je protrese još jedan orgazam. Izvukao sam ga iz čmara i prišao Jeleni koja je jedva dočekala da navalim na nju.
Ležala je na boku, a ja sam se namestio iza nje. Uhvatio sam je za levu butinu i podigao joj nogu. Rukom je pripomogla da ga smestim na ulaz u vaginu. Prodirao sam polako u nju. Sad sam bio mnogo nežniji. Želeo sam u potpunosti da uživam u njoj.
Maja se pribila uz moja leđa. Mazila mi je guzove. Tada sam osetio kako mi mazi čmar nečim tvrdim i klizavim. Bio je to njen dildo. Navukla je kondom na dildo i podmazala lubrikantom. Ulazila je u njega pažljivo i polako. Nikada nije učinila to. Malo me je bolelo, ali mi je i prijalo. Izvadila ga, pa ponovo ušla, ovaj put dublje.
Kita mi je bila duboko u Jeleni. Nisam se micao neko vreme dok se nisam privikao na strano telo u mom anusu. Nastavio sam da je tucam, ali polako. Maja ga je držala u meni, a ja, kako sam tucao Jelenu, tako sam se nabijao na dildo. U ovom momentu sam ja bio najglasniji. Stenjao sam kao nikada do sad.
Bio sam sve bliži vrhuncu. Nekako sam ga izvukao iz kumine pice. Maja je izvukla svoj dildo iz mene. Izvrrnuo sam se na leđa skinuvši kondom. Njih dve su usnama nagrnule na njega. Pušile su ga, čekajući da eksplodira.
Ja sam bio van sebe. Muda su me već bolela. Osetio sam kako sperma navire. Glasno sam prostenjao i tog momenta sperma je počela da prska po njihovim licima. Iscedile su ga do poslednje kapi. Jedna drugoj su polizale spermu sa lica i poljubile se. Jezicima su se igrale sa spermom.
Zatim smo svo troje legli, zbijeni jedno uz drugo. Naravno, ja u sredini, a njih dve kraj mene. Raj… Zaspali smo brzo. Svo troje smo ispunili svoje želje i fantazije.

0 comments

No comments yet