Tvrda kita mog taksiste

Ona trazi njega
Ovo je najluđa stvar koja mi se desila, što se tiče sexualnog života, a sad kad razmislim, ne znam ni kako sam imao hrabrosti za tako nešto. Pre nekih godinu dana se ovo desilo, omađijala me je tvrda kara mog taxiste. Tad sam imao 18 godina i nisam imao svoj auto. Posle škole sam imao trening (fudbal) pa sam brzo otišao kući da se spremim i idem kod druga na punoletstvo. Dok sam se spremao pio sam viski da se na vreme zagrejem. U tom periodu sam raskinuo sa devojkom sa kojom sam bio 2 godine i bio sam kao pušten sa lanca, sve su mi se sviđale i svaku sam hteo da jebem. Posebno što su sve htele sa mnom, pa nisam morao ni da se trudim previše. Postoji moja druga strana koji niko ne zna, shvatio sam da se ložim i na tipove. Drkao sam par puta sa ortakom, ali nikad više od toga.
Upoznavanje
Već su me zvali i pitali za koliko stižem.

Na brzinu sam zvao taxi, ali kao i uvek, u Bg-u nikad nema ni jedan slobodan, pa sam zvao redom dok nisam uspeo. Izašao sam i čekao. Stiže taxi, audi a4. Baš onakav kakav su mi ćale i keva rekli da će mi uzeti kad položim. Ušao sam i seo na prednje sedište. Kako sam bio pripit, raspričao sam se sa taxistom. Ne mogu ni da se setim šta smo sve pričali, uglavnom dao mi je svoj br, da ga zovem kad mi zatreba i rekao da mogu slobodno da ga cimam kasnije jer radi treću smenu. Bio je prijatan čovek od nekih 45 godina. Krupan, normalan.

Na punoletstvu sam nastavio da pijem, bilo je jako puno ljudi i video sam da neke devojke ne znam. Jedna mi se svidela i prišao sam. Igrali smo i zajebavali se do kraja kad sam je poveo iza kluba. Planirao sam da je karam, ali ona me zaustavila. Nisam mogao da verujem, kita kao kamen, još pijan, a ona mi je samo upisala svoj br. u telefon i otišla

Muzika je već bila ugašena, ja iznerviran, i pozvao sam onog taxistu. Došao je za nekih 20 min. Pitao me je kako je bilo i odah sam počeo da pričam kako me ova ispalila, a baš mi se karalo, a on me je detaljno ispitivao, i meni se od priče opet digao . On je primetio i počeo da me zajebava, a onda sam primetio da je trljao svoju kitu preko farmerki. Pogledao sam ga i rekao:

Aaaa šta je to? – On se smejao i sećam se samo da je rekao:
– Tvrda kara.
Vozio je polako i sve vreme trljao kurac. Nisam hteo da gledam ali osećao sam da gorim, plus od alkohola sam bio dosta opušteniji nego što bih bio inače. U jednom trenutku sam osetio nešto na mom kurcu i trgao se. Pogledao sam a on je stavio svoju ruku na moj kurac preko farmerki dok je svoju karu već izvadio.
Pitao sam ga šta radi, nije odgovorio, samo je nastavio da mi mazi kurac
Balkan chat
isam znao šta da radim, napaljen kao konj, a ne želim to. Otkopčao mi je farmerke i izvadio kurac, jako ga je stisnuo i svlačio mi kožicu. Počelo je jako da mi prija. Uzeo je moji ruku i stavio na svoj kurac. Mehanički sam počeo da mu drkam. Njegova tvrda kara nije bila preterano dugačka ali jako debela, uredna.
Uhvatio me je za glavu i privukao sebi. Samo mi je gurnuo jezik u usta. Malo sam se gadio, jebiga; em je dosta stariji, em muško. Nikad se pre toga nisam poljubio sa likom. Nastavio je da vozi a moju glavu je usmeravao ka kurcu. Hteo sam da se odmaknem, ali stiskao me je jako i pričao:
– Samo ga probaj, lizni malo.
Glavić mi je već bio na ustima, samo sam zinuo i pustio ga u usta. Navlačio me je na kurac a ja sam se sve vreme pitao šta radim to jebote?!!! Osetio sam da me mazi po košulji i zavlači ruku pozadi u gaće, a onda sam osetio prst na čmaru, masirao mi ga je. Moram priznati da mi je to baš prijalo. Onda je ubacio prst i tad sam se cimnuo i sklonio. Rekao sam da neću više. On je navaljivao da neće više to da radi, samo da mu popušim. Rekao sam da neću, opet me je uhvatio za glavu i navlačio ka kurcu. Ne znam zašto, ali opet sam pristao, kao da nisam bio tu, samo sam se spustio i počeo da mu pušim.

Hteo sam da stanem ali nisam mogao, nastavio sam da pušim, nisam ni primetio da je stao. Uspaničio sam se i pogledao okolo, ne znam ni gde smo bili; svuda okolo mrak, ulaz u neku šumu. Uhvatio me je za glavu i privukao sebi, opet mi je zavalio jezik i počeo da me ljubi. Prvo nisam uzvraćao a onda mi je rekao:
Opusti se malo i uživaj.

Počeo sam i ja da uzvraćam, čak me je nešto i ložilo u svemu tome. Nisam mogao da verujem da radim ovo sa muskarcem, i još gore, što ima godina kao moj ćale. Povukao je svoje sedište i počeo da se skida, rekao je da se i ja skinem. Upalio je svetlo da me lepo vidi, gledao sam i ja njega. Jako krupan čovek, poveći stomak, dlakav po grudima, stomaku, nogama, a oko kurca je imao skraćene dlake. Rekao mi je da legnem preko njega.

Trljali su nam se kurčevi dok smo se ljubili…

Pljunuo je na prst i stavio ga na moj čmar. Rekao sam da neću to, a on mi je rekao da se umirim i da ću uživati. Dok mi je masirao čmar, jako sam se napalio, sve jače sam trljao kurac o njega. U jednom trenutku je opet ubacio prst, hteo sam da se izmaknem, nije mi dao. Ljubio me po vratu i gurao ceo prst u mene. Iskreno, počelo je da mi prija, a onda je ušao još jedan prst. Ja sam počeo da stenjem i sve više sam izbacivao bulju. Odmakao me je i uz osmeh mi rekao:

Pa mali, ti si spreman za kurac. – Rekao sam da to stvarno ne želim. Nekako me je podigao i na kolena i pušio mi, malo mi je falilo da svršim. A sve vrrme dok je to radio, osećao sam njegov glavić oko čmara. Prestao je sa pušenjem i počeo da me mazi po telu, stiskao mi je bradavice i polako spuštao na kurac.

Pritisak je postajao sve jači. Pričao sam sebi da ne želim to, a opet se nisam opirao…

Onda sam osetio jak i oštar bol, ušao je u mene. Krenuo sam da se izmaknem, ali jako me je stegao i još više kurca je ušlo u mene. Jako me je zagrlio i pričao:
– Polako, polako, samo se opusti.

>Ne znam koliko smo sedeli tako a onda sam osetio da me više ne boli. Lagano sam se spustio do kraja i tako smo sedeli. Pitao me je jel’ mi ovo prvi kurac, rekao sam da jeste. Nasmejao se i rekao mi:
– Volim kad razdevičim pičkice. U tom trenutku sam se tako i osećao, kao prava pičketina, nisam mogao da verujem šta mi se dešava: sedim matorom taxisti na kurcu i, što je najgore, uživam u tome. Njegova tvrda kara je radila posao. Rekao mi je da mešam guzom. Kad sam počeo, neverovatna struja mi je prolazila kroz telo, ovako nešto nikad nisam osetio. Drhtalo mi je telo, a on je pričao: – Vidiš kako uživaš…
Sajt za upoznavanje
Nisam mogao da se kontrolišem, sve jače i brže sam mešao. Obojica smo stenjali. Onda me je usmeravao da se lagano nabijam na kurac. Rekao mi je da izađemo iz kola. Kad sam izašao napolje, opet nisam mogao da verujem šta radim. Rekao mi je da legnem na zadnje sedište. Nisam hteo. Stao je iza mene i samo sam osetio nešto vlažno na bulji. Pogledao sam, a on je zario glavu među moje guzove o lizao mi čmar. Au jebote, kakav osećaj! Naguzio sam se najviše što sam mogao, tucao me je jezikom, a ja sam stenjao kao lud.

Uspravio se, pribio me uz sebe i ljubio me po vratu, a od pozadi, 2 prsta mi je gurnuo u čmar, i kako ih je nabijao, ja sam stenjao i izbacivao bulju kao lud. Onda mi je rekao:
– Vidiš da ti treba tvrda kara.<

Stao je iza mene i polako ušao, zabolelo me je i zastenjao sam. Usmeravao me je napred sa kurcem u meni. Spustio me je na haubu, uhvatio za ramena i počeo baš jako da cepa. Jako sam uživao, sad mi ništa nije bilo bitno, uživao sam dok me je nabijao na kurac. Ubrzavao je i sve jače nabijao, osetio sam struju kroz celo telo, počeo sam da se tresem, nisam mogao da stojim na nogama, i onda sam krenuo da prskam.
Svršavao sam a da nisam ni dotakao svoj kurac…

On me je još par puta jako nabio i stao. Ležao sam na haubi i nisam imao snage da se pomerim. On je bio u meni, osećao sam njegov stomak na leđima. Odjednom sam počeo da se gadim samog sebe. Matorac me je naguzio na haubi, svršio sam bez drkanja, šta mi je ovo trebalo? Samo mi je to bilo u glavi. Odvojio se od mene. Ja sam brzo otišao da se obučem. Seo sam u kola i nisam mogao da verujem, sve mi se gadilo. On je ušao i dao mi maramicu. Samo mi je rekao:
– Obriši dupence, dobro sam te napunio.

Nisam se pomerao, baš sam bio besan. On je krenuo da mi zavuče ruku pozadi i da me obriše, odgurnuo sam ga. Pitao me šta je problem. Rekao sam da ne mogu da verujem da sam ovo uradio. Umirvao me je i pričao je da ovo normalno. On je oženjen i prija mu da se povremeno kara sa mladim dečacima. Rekao mi je da sam mu ja definitivno najlepši do sad i da bi voleo da nastavimo. Rekao sam mu da nema šanse, sad i nikad više. On mi je kroz osmeh rekao:
– Kad te opet zasvrbi guza, imaš moj broj.

Pitao sam ga gde smo uopšte, kad mi je rekao da je shvatio da imamo 30 min. do moje kuće. Ja sam shvatio da ću morati sa njim da sedim tu, a nisam mogao da ga gledam očima. Pokušavao je da me opusti, opet je pričao o sexu. Kako će sledeci put da mi popuši do kraja, mogu i da mu svršim u usta, kako imam prelepu guzu i da bi me guzio po ceo dan. Onda se desilo nešto sto me je još više šokiralo.
Dopisivanje
Meni se opet digao kurac a što je više pričao te stvari, više sam ga želeo.

Pomazio me je po obrazu, onda je došao prstom do mojih usta i stavio ga unutra. Pogledao sam ga, a on je nastavio da mi gura prst, uhvatio me je za glavu i privukao sebi. Poljubio me je žestoko. Rekao mi je:
– Vidiš da nije ništa strašno.

Nastavio je da vozi, otkopčao mi je dugme na farmerkama i zavukao ruku. Nisam se bunio. Spustio se do jaja, rekao mi je da se malo spustim u sedištu. Kad sam to uradio, zavukao je ruku do čmara. Ubacio je prst lagano. Čmar mi je bio vlažan od sperme. Ispustio je par uzdaha, a ja sam odmah spustio ruku na njegov kurac, i počeo sam da ga mazim. Izvadio ga je i opet sam krenuo da mu drkam. Opet se zavukao u neki mrak. Brzo se skinuo i gledao me je. Zeleo sam, a opet sam sebi pričao – nemoj.

Jebiga, napaljen sam, a opet je tu tvrda kara

avalio se u sedistu, stavio ruke iza glave i rekao:
– Evo radi šta hoćeš. Gledao sam ga, nešto me jako ložilo kod njega. Prelazio sam rukama po njegovom telu, grudima. Kad mu stisnem bradavicu, uvek ispusti uzdah. Mazio sam mu stomak, mesio jaja, kurac. Spustio sam se i lizao mu bradavice, stomak, opet sam došao do kurca. Razmišljao sma kakav sam majmun što ovo radim ali opet mi je njegova tvrda kara bila u ustima. Kao da nisam mogao da se oduprem. Sad sam se igrao, prelazio sam jezikom preko glavića, lizao ga celog, spustio sam se do jaja i sisao ih, a on je glasno stenjao.

Odmakao sam se i opet se skinuo. Njegovu ruku sam stavio na svoju bulju i nastavio da mu pušim. Polako je ubacivao u mene i vadio prste. Pitao sam ga:
– Jel’ si rekao da mogu da radim šta hoću? – Rekao je:
– Da.

>Tad sam mu rekao da hoću ja njemu da svršim u bulju. Rekao je da od toga nema ništa i da mogu samo da mu ližem čmar. Nisam to želeo, a on je izašao iz kola i pokazao mi da dođem. Prešao je na zadnje sedište legao i raširio noge. Spustio sam se i počeo da mu pušim, onda je podigao noge, uhvatio me za glavu i privukao svom čmaru. Lizao sam ženski čmar ranije, ali ovo je bilo drugačije. Drugačiji ukus, još je bilo i dlačica. Nešto me je tu uzbuđivalo i samo sam želeo što više da ga ližem. Jezikom sam ulazio u njega, kružio okolo.

Brzo sam se uspravio i prineo glavić. Uhvatio me je jako i rekao da ne pomišljam na to. Što me je jače stiskao, jače sam gurao. Ubacio sam glavić u njega. Jako me je odgurnuo i pao sam na zemlju. Ustao je, došao do mene i držao me na podu. Legao je preko mene od pozadi, dok sam ja ležao na zemlji. Pokušavao je da mi ubaci kurac, a ja sam skupio noge. Nekako je uspeo, i samo sam osetio opet onaj oštar bol.

Ovaj put me nije štedeo, počeo je jako i duboko da mi ga nabija. Ja sam stenjao kao da me kolju. Svašta mi je pričao; da sam pička, da će me sad naučiti pameti, itd. A onda sam počeo da uživam. Izbacio sam guzu, a on mi je šapnuo:
Vidiš da uživaš kad ti cepam pičkicu. – Ja sam samo stenjao. Naglo je ustao. Rekao mi je da legnem na zadnje sedište. Bio sam na leđima, raširio mi je noge i naglo ugurao 2 prsta. Krenuo je brzo i jako da ih ubacuje, sav sam se tresao. A onda sam čuo: – Jel’ voliš kad ti tatica drka pičku? – Ne znam zašto, ali u tom trenutku sam poludeo od uzbuđenja. Sklonio sam mi ruku i rekao: Jebi me. – On se nasmejao i rekao:
– Vidiš kako si se navukao na kurac. – Prislonio ga je i sjurio do kraja, zabolelo je, ali sam uživao. Rekao sam mu:
– Reci opet ono od malopre. – Pitao me je:
– Šta? – Bilo me je sramota da izgovorim. Brzo me jebao a onda je opet pitao: – Šta da kažem? – Ćutao sam, a onda je on rekao: – Misliš ono „jel’ voliš da te tatica tuca”? – Kad je izgovorio to, opet sam se žestoko naložio. Počeo je da se smeje, i nastavio da priča – Tako, kako me tatica nabija na kurac, tatica će da te napuni spermom opet, svrši dok te tatica kara – itd.

Bukvalno sam ludeo, sâm sam pokušavao još više da mu se nabijem na kurac. Cepao me je jako i žestoko a onda ga je par puta divljački zabio. Šapnuo mi je na uvo:
– Tatica je isprazno jaja u tebi.

Ovaj put nisam svršio. Izvadio ga je iz mene i spustio se dole, počeo je da mi puši. Pitao sam ga jel’ mogu da mu svršim po bulji, rekao je drugi put, i nastavio da mi puši. Ubrzo sam počeo da svršavam, sve u njegova usta.

Kad sam završio, podigao me je i ispljunuo mi moju spermu u usta i krenuo da me ljubi tako. Toliko sam se zgadio, opet me je grizla savest i samo sam ga odgurnuo i ispljunuo sam spermu iz usta. Gledao me je i smejao se. Pitao me je:
– Šta je bilo sad kad svršiš, više ti se tatica ne sviđa? – Tad mi tek nije bilo dobro koliko sam se gadio samog sebe.

Obukli smo se i odvezao me je do kuće. Krenuo sam da izađem, uhvatio me je za ruku i rekao da je ozbiljan za sve što je rekao i da bi voleo da nastavimo, a ako se predomislim da mu se javim.

One comment

  • crne muške čarape

    28 lipnja, 2023 at 4:54 pm

    Vidim da ti ne smeta perverzije pa kako bi bilo da ti obožavam crne muške čarape?