Poznata Beogradska Twerk Igračica jebana u BiH posle nastupa !

Na ovom video snimku se nalazi poznata Beogradska twerk igračica , koja je u BiH išla da nastupa u jednom klubu, a na ovom klipu ona twerkuje na kurcu gazde tog kluba.

Kako kruži priča , jedna naša poznata twrkašica nedavno je imala nastup u jednom klubu u Bosni, a posle njenog povratka na porno sajtovima pojavio se snimak na kome ona bukvalno twerkuje na kurcu.

Kako kažu upućeni … radi se o gazdi te diskoteke, koji je Beogradskoj twerkašici vrlo verovatno ponudio dobru sumu novca, da sem u klubu , svoje twerkaške veštine pokaže i na njegovom kurcu 🙂

3 comments

 • Live

  29 travnja, 2020 at 8:36 pm

  Nije ovo ništa!
  Da vidite kakvu guzu ima moja keva. A tek kaakoo twerkuje iako nije nikakva profi igračica. Međutim ono što me je vrlo iznenadilo jeste kako je letos na moru kad smo bili u Hrvatskoj kod njenog šefa na nagradnom putovanju(za koje se ispostavilo da moj ćale ne može da ide, iako je njen šef “obećao” da će da utrefi kad može i moj ćale) ona preneverovatno i prejebozovno predoobroo istwerkovala na šefovoj hrvatskoj kurčini. Da vidite rođaci kako je prrejebozovna srpska guza ko meduza ispraznila u fulu prepuna hrvatska muda. Sad je keva trudna i čekamo prinovu a ćale i ja presrećni, ali ja ništa ne pričam i baš me zabole, mislim baš me zabole ko je napumpao moju kevu bitno je da je dete zdravo i živo.

 • Aleksa

  10 svibnja, 2020 at 8:30 am

  Svaka cast!Najbitinije da je zivo i zdravo!Ako hoces javi mi se na [email protected]