U gostima kod bisex para

swing srbija

Ona trazi njega

Moja priča ide ovako. Bilo je to nedavno, prije par mjeseci. Imam 23 godine u vezi sam, al’ nisam seksualno zadovoljen i vrlo često sam napaljen pa tako da često visim na kompjuteru i gledam raznorazne porniće, čitam priče i zamišljam i maštam. Mogu reći da sam bisex iako nikad nisam probao sa muškarcem, a sa ženama imam nešto ali malo iskustva.

Ne pale me muškarci ovako na ulici niti ih gledam, ali na ekranu kad vidim kurac kod starijeg gospodina jako se zainteresiram i napalim. U seksu me pale većinom starije osobe oba spola. Ima nešto u tim starijma što mene jako pali i zato najčešće i drkam na porniće sa starijim prirodnijim ljudima. Ne volim umjetne, zetegnute i žgoljave osobe.

Uglavnom, tako jednog dana dok sam napaljeno surfao internetom sam se učlanio na jednustranicu na internetu gdje sam stavio i oglas. Bio sam uporan i svakodnevno više puta tražio i raspitivao se na toj stranici o raznim opcijama, više onako iz znatiželje nego zbog stvarnog susreta.

Tako nakon nekoliko dana potrage za m, ž. ili parovima, javio mi se jedan par. Zapravo, javio mi se jedan stariji gospodin koji je tamo bio prijavljen sa svojom ženom. On je imao 54 godine a njegova žena 48.

Dopisivao sam se s njim o seksualnim željama, maštanjima i ostalim stvarima nevezanim samo za seks. Oboje je zanimao odsnos sa bisex ljudima ali nikada to nisu probali, malo zbog djece, malo zbog straha od nečeg tako neobičnog za njih.

Upoznavanje

Nakon par sati dopisivanja on me zamolio da se čujemo telefonski, da eto budemo uvjereni da smo oni tkoji se predstavljamo. Ja sam pristao iako sam znao da živi nedaleko od mene pa smo se možda i viđali na ulici. Nazvao sam ga i pričao s njim te sam ga pitao mogu li se čuti sa njegovom ženom, on je rekao naravno, i onda mi je dao nju na telefon. Razgovarao sam s njom i njim nekih 2 sata o svemu i svačemu i u tom razgovoru sam i izdrkao jednom jer su mi prepičavali kako se oni jebu inače

Pri kraju razgovora su me pozvali da dodem kod njih na druženje jednu večer. Ja sam to odmah i prihvatio i jedan petak oko 22 sata sam se uputio prema njima. Pozvonio sam i otvorio mi je on. muškarac od 54 godine, imena Boris, visok 190, težak nekih 110 kila i sa bradicom i proćelav.

Rukovali smo se i pozvao me unutra. U dnevnom boravku na kauču je sjedila njegova žena Marija. Prekrasna rasna starija dama sa velikim sisama i većom guzom. Upoznao sam se i s njom i ponudili su mi da sjednem i da popijem neko piće, na što sam i pristao.

Inače trema me prala nenormalno jer nikad prije nisam imao nikakvo iskustvo sa parom a kamoli sa bisex parom kakvim su se oni predstavljali. Sjeo sam na kauč pokraj Marije i uzeo piće od Borisa te ga popio na eks. Oni su se nasmijali a ja sam im rekao da me trema pere. Na to je Boris rekao: „I nas i to jako”. Ja sam predložio da se opustimo uz film koji je taman kretao na tv-u i uz još neko piće, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

Film je trajao mi smo pričali, pijuckali piće i vrijeme je prolazilo. Opustili smo se i u jednom trenu Marija je okrenula program na dvd na kojemu je bio neki gay film između mladog i puno starijeg muškarca. Ja sam se samo nasmijao i rekao im kako zanimljive filmove oni drže u dvd player-u, na što mi je Marija odgovorila kako je to bila njena ideja da se stavi jer ona to voli pogledat. Boris i ja smo se nasmijali i nastavili gledat.

Nakon nekih par minuta moj se kurac počeo dizati a primjetio sam i Borisov jer je nosio trenirku. Kako je Marija sjedila između nas dvojice u jednom trenutku je ustala i rekla da mora ić po djecu koja su na nekom rođendanu i da ih mora odvest kod bake na spavanje jer tako svaki petak oni idu. Ja sam zbunjeno gledao i nije mi bilo jasno što bi se sad trebalo događat i onda sam bacio pogled na tv i shvatio da je zapravo ova večer namjenjena za Borisa. Marija se spremila i pozdravila nas te obojici dala pusu u obraz i rekla da uživamo i opustimo se, te da tamo ima još vina.

Nakon što je otišla Boris nam je natočio još malo vina i nas dvojica smo krenuli pričat o seksu. Gledali smo film na tv-u koji je bio zapravo nekakva kompilacija mlado-staro muškaraca i kad bi jedni završili drugi bi krenuli.

U jednom trenu je Boris kome je kurac bio vidno dignut u trenirci predložio da počnemo drkat i da se oslobodimo odjeće. Ja sam odmah pristao jer me jako zanimalo kako njegov kurac izgleda.

Ona trazi njega

Skinuli smo se vrlo brzo i obojica sjedili jedan pokraj drugoga goli skroz. Boris je odlično izgledao za moje kriterije. Bio je deblji, sa debljim i dlakavijim, ali ne predugačkim kurcem. Ja bih rekao da ima 16 cm. Prosjek, nekakav kao i moj.

Krenuli smo drkat i pomalo gledali jedan drugoga. U jednom trenu Boris je rekao kako voli gledat mlađe dečke u ženskoj robi na što sam se ja iznenadio, ali ugodno.

Inače moja tajna želja je bila obući samostojeće čarape, tange i grudnjak i takav se predati starijem muškarcu. To Boris nije znao jer mu nikada nisam rekao. Ja sam mu rekao neka donese ako ima nešto što želi da ja obućem. On je sa osmijehom potrčao prema sobi i donio par vrsta čarapa, nekoliko vrsta i boja tangi i par grudnjaka. Sve je to bilo veličina k’o namjenjenih za mene. On mi je onda priznao da je njegova žena to išla kupit u nadi da će mi se to svidjet.

Ja sam otišao u kupaonu i obukao se i takav izašao i došao do njega. On je bio oduševljen, kao i ja. Sjeo sam pokraj njega i sad više nije gledao porniće, sad je samo mene gledao kako sjedim i trljam kurac preko ženskih tangica.

Nakon nekoliko trenutaka mi je rekao: „Volio bih da mi drkaš“. Ja sam bio toliko već napaljen da sam skroz zaboravio na strah i prihvatio njegov poziv i primio mu kurac i počeo drkati. On je bio toliko uzbuđen da me odmah krenuo pipati, a ja sam se u tom trenutku uživio u ulogu žene i kleknuo ispred njega i drkao mu ga i dalje.

Stenjao je i ponavljao kako mu paše, te mi rekao: „Želim da mi pušiš“. Ja napaljen, uz ponovno javljanje straha, sam ipak odlučio da idem probat i to. Stao sam sa drkanjem pogledao njegov kurac koji je bio jako sluzav, otvorio usta i spustio glavu te mu polizao glavić na što je on počeo podizat bokove i trest se.

Nije to bilo toliko spretno koliko je bilo njemu napaljujuće da mu ja ližem kurac. Kad sam vidio njegovu reakciju krenuo sam dalje i stavio glavić u usta i počeo mu pušit. On je i dalje jednako uživao, a ja svake sekunde sve više. Pušio sam mu tako da sam u jednom trenutku zaboravio na sve i potpuno se uživio.

Nakon dvije-tri minute rekao mi je: „Gdje želiš da ti svršim kujice?“, što je mene dodatno napalio i ispalio sam: „U ustaaa!“

Kada sam to izgovorio onako sa kurcem u ustima on je krenuo svršavat. Usta su mi bila puna tople sperme, počelo je sve curiti van po mojoj ruci koja mu ga je lagano drkala i po njegovom kurcu. On je očito dugo se čuvao jer sperme je bilo jako jako puno.

Ja sam mu nastavio pušit jer mi se taj osjećaj sperme u mojim ustima zajedno sa kurcem jako svidio. Kad mu je počeo opadat, rekao mi je kako bi sad trabalo i mene zadovoljit. Rekao mi je da legnem na kauč i počeo mi skidat tangice. >Nakon toga me je počeo dirat po svuda i drkat mi kurac, a ja sam se suzdržavao da ne svšim jer sam htio da duže traje. Nakon pola minute više nisam mogao izdržat i ispalio sam mlaz po njegovoj ruci i svojim prsima.

Kad sam svršio on se sjeo pored mene vidno sretan i zadovoljan. Bio sam sav pun serme, što njegove po licu i ustima, što moje po prsima, i još u ženskoj robi, ali bilo me je briga jer sam jako uživao.

Nakon takvog odmora od par minuta vratila se Marija i ulazi u dnevni boravak i gleda svog muža kako sjedi gol pokraj golog dečka u ženskoj robi. Pitala je: „I dečki, kako je bilo?“, na što smo Boris i ja u isti glas odgovorili: „Fenomenalno“.

Ona se počela smijat i rekla kako se nada da nismo gotovi jer ona još nije ni krenula. U tom trenu Boris se ustao i rekao da idemo u sobu. Obojica smo otišli u sobu i legli na krevet, a ja sam obukao nazad tange na Borisov zahtjev.

Ležali smo i dirali se po kurcima. Moj je opet počeo se dizat a njegov još nije. Tada je izašla Marija iz kupaone gdje se oblačila u sexy rublje. Bila je prekrasna i jebozovna jako. Sjela je pokraj Borisa i pitala me: „Kad mu se još nije digao hoćemo mu zajedno popušit?“ Ja sam se samo nasmiješio i spustio glavu na njegov još uvijek nedignuti kurac.

Počeo sam mu pušit i onda mi se Marija priključila. Dodirivali smo se jezicima i usnama, strašno sam se opet napalio. Uživao sam pušit kurac starijem tipu zajedno sa njegovom ženom. Borisov kurac nakon obrađivanja je počeo polako rasti meni i Mariji pod jezikom i u ustima.

Marija mu je prestala pušit i spustila se i legla ispod mene, pomaknula tangice te stavila moj kurac sebi u usta. Bila je fantastična. Pušila ga je baš onako kako treba sa puno sline i sa puno glađenja jezikom, uživao sam sa kurcem u ustima i sa mojim kurcem u njenim ustima.

Boris je ustao i počeo lizat Marijinu pičku, te kad ju je navlažio pozvao je mene da ju dođem jebat. Izvadio sam svoj kurac iz toplih Marijinih usta i prišao prekrasnoj, kratko ošišanoj, vlažnoj pički. Prvo sam ju malo polizao a kasnije mi je Marija rekla da želi da ju jebem

Zastao sam jer nisam imao >kondom a ona je rekla: „Ne brini ne može ništa bit”. Ja sam još jednom polizao njenu pičku i stavio kurac polako u nju. Bio je to jedan od ljepših osjećaja u mom životu.

Boris je gledao kako mu jebem ženu i polako drkao. Vidio sam da mu se svidjelo. Marija je stenjala i pomalo me grebala u želji da ga što jače zabijem. Ja sam se klecao od užitka što je Boris i vidio i počeo lizat Marijinu pičku ali malo i moj kurac dok je ulazio. To me još više napalilo i krenuo sam ju brže jebat.

Kad sam vidio da bi mogao brzo svršit izvadio sam ga i rekao da ne želim još bit gotov te neka Boris nastavi. Tada je Marija pitala: „Jesi ikad stavio išta u guzu?“, a ja sam odgovorio: „Znao sam stavljat prste ali nikad ništa deblje i veće od toga“. Znao sam gdje to pitanje vodi i samo se naguzio i rekao: „Za sve postoji prvi put, samo dobro me podmažite da ne boli previše“.

Tada je Marija pljunula na moj šupak i Boris isto. Marija se stala pokraj mene, naguzila se i rekla: „U ovome smo zajedno“ i strasno me poljubila.

U tom trenu Boris je stavio svoj glavić na moj šupak i polako ušao. Zabolilo me je, ali sam bio previše napaljen da bi išta rekao i da bi me bilo briga. Boris ga nije zabio skroz, samo malo, i tako polako išao naprijed-nazad. Marija me i dalje ljubila a onda ga je Boris izvadio i počeo jebat svoju ženu. Ona je krenula stenjat, a ja sam se lagao ispod nje i počeo lizat njegova jaja i njenu pičku koliko sam stigao.<

Boris je ubrzo rekao da će svršit i Marija se okrenula i počela mu ga pušit. Ja sam joj se pridružio a Boris je krenuo svršavat po našim licima dok smo se mi ljubili. Nakon toga Boris je došao iza mene i krenuo mi ga drkati a Marija i ja smo se i dalje ljubili sa njegovom spermom u ustima.

Nakon minute ja sam krenuo jebat Mariju dok joj je Boris lizao pičku. Izvijala se od užitka i nije joj dugo trebalo i svršila je uz glasne uzvike.

Ja, nakon toliko suzdržavanja da ne svršim sam, vidjevši nju kako svršava počeo špricat u Mariju. Sperma ju je punila a ja sam od užitka legao na nju i počeo ju ljubit. Ljubili smo se sa mojim kurcem u njoj a onda mi je Boris rekao da bih se trebao potrudit da dama ostane čista.

Ja sam ga izvadio i krenuo sisat i gutat svoju spermu iz Marijine pičke.

ad sam ju pokupio, legao sam na krevet od umora. U sredinu je legao Boris. Diralimo smo se još malo i pričali te smo ubrzo svi zaspali. Probudio sam se ujutro uz miris kave i doručka. Oboje su ustali prije mene i pozvali me na doručak i da provedem s njima dan.

Prihvatio sam se telefona i otkazivanja svih obaveza i proveo cijeli vikend sa Borisom i prekrasnom Marijom. Sve smo ponovili još dva-tri puta a ostatak vremena dogovarali zajedničke izlete i eksperimentiranja. Bio je to najbolji vikend u mom životu.

Ona trazi njega

One comment

  • Vladimir

    April 9, 2019 at 11:15 am

    Ekstra doxivljaj uh mmmmmm

    Reply

Web cam sex


Classifieds

Dado 44,
Zagreb, Croatia

Mackicu za strasno sexanje,oral trazim

Read
samra 24,
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Neko za hot vlazna sam

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Oralni uzitak

Read
Jebosim 40,
Pozega, Croatia

Diskretan sex

Read
RadeKobra 30,
Arandelovac, Serbia

Neka gospodja, dama, devojka

Read