Vezana droljica u tuš kabini

Ona trazi njega

Iz kupatila je, kroz odškrinuta vrata dopiralo svetlo. Tišinu je samo remetio zvuk vode. Lagano sam se uputio ka izvoru zvuka. Znam šta ću videti i već mi se polako ubrzava puls.

Čučala si u tuš kabini prislonjena uz zid, ruke su ti vezane lisicama za česmu, dok se topla voda slivala po tvom prelepom telu. Znam da ti kroz glavu turiraju ludilo, strah, panika… A ipak si osećala požudu. Ušao sam u tuš kabinu nehajno i ne pogledavši te, uzeo kupku i tuširao se stojeći pored tebe.

Gledala si u moj nabrekli kurac pokušavajući da ga dohvatiš jezikom, ali ja se okrenuh i odoh. Vreme je prolazilo a ništa se nije dešavalo. Znam, pokajala si se što si pristala na tu igru ali, sad je bilo kasno.

Osećala si se poniženo, čučeći vezana u tuš kabini.
Ušao sam na trenutak i odmah si zavrištala da te odvežem, da to ne želiš… Ućutkao sam te, nabivši ti tvoje gaćice u usta. Ugasio sam svetlo i izašao, ostavljajući te potpuno bespomoćnu. Činilo ti se da si čitavu večnost tu, a potom si osetila jak stisak na bradavici!

Nisi mogla da vrištiš od gaćica, bol je prošao kroz čitavo telo i najednom prestao… Nista se nije dešavalo… Osluškivala si, ali nikakvi zvuci nisu dolazili do tebe! Osetila si jezik na vratu koji je lagano klizio niz kičmu, došao do guze i tu zastao.

Dopisivanje

Namestila si se u pogodniji položaj i isturila guzu, želeći da osetiš taj nežni jezik na svom čmaru, ali… Umesto užitka, dobila si par šamara po guzi! Znam, bolelo te je, bila si na granici plača, telo ti se grčilo ne znajući šta da očekuje.

Opet si osetila jezik. Približavao se guzi. Prešao je lagano preko čmara. Pokušavala si da se nabiješ na njega, da ga osetiš što jače možeš. Spustio se na tvoju pičkicu i polako prelazio preko nje. Prijalo ti je ali ubrzo je usledila kazna. Malo uživanja, malo bola.

Uhavatio sam te za kosu, snažno, da nisi mogla da pomeriš glavu.
Čuo sam tvoje mumlanje od bola, ali nisam na to obraćao pažnju, već sam počeo da te udaram po pičkici. Nikako nisi mogla da se odbraniš, bila je izložena na milost i nemilost mojim rukama! Naizmenično sam te udarao i prodirao prstima u tvoju natečenu pičku.

Počinjala si da uživas u toj igri, zarobljena u tuš kabini. Ubacio sam ti dva prsta u guzu. Telo ti se zgrčilo od bola i iznenadjenja kad sam ih nabio do kraja. Nisam ih pomerao. Samo sam čekao. Posle par sekundi, počela si da vrtiš guzom. Bol je lagano iščezavao a dolazio užitak.

Drzeći prste u guzu nastavio sam šamaranje pičke. Bol je bio na granici izdržljivosti ali jedino što te je brinulo u tom trenutku je to što si počela da uživaš u njemu. Osećala si kako ti nadolazi orgazam. Izvukoh prste iz guze, okrenuh se i odoh. Da, znam kako si se osećala. Šokirano i besno. Bila si tako blizu, a ja sam ti to uskratio.

Zapalio sam cigaretu dok si ti i dalje bila vezana i uskraćena za orgazam. Imala si osećaj da si čitavu noć zarobljena. Već je počela da ti klone glava i da te umor i iscrpljenost uspavljuje…

Ona trazi njega

Kad si osetila ruke na bokovima, mirno si čekala šta je sledeće.
Osetila si kurac na ulazu u guzu. Mazio te je, a ti si želela da prodre u tebe. Zabio se u tvoj čmar svom snagom do kraja i pored gacica u tvojim ustima začuo se krik. Izlazio je polako a onda se nabija punom snagom u nju.

Jebao sam te žestoko u guzu, nisi mogla da uzmakneš, suze su ti išle od bola. Uhvatih te snažno za pičkicu, ne prestajući da te jebem i počeh da stiskam klitoris. Drugom rukom izvadih gaćice iz tvojih usta.

Vrištala si da stanem, da te boli, da više ne možeš da izdržiš, ali… Strast je obuzimala tvoje izmrcvaljeno telo i pored plača i molbi da prestanem, zapravo si đavolski uživala. Sada si već sama pokušavala da se nabiješ na kurac, vrteći guzu…

Uhvatih te za kosu i naglo ti cimnuh glavu, što je propratilo tvoje jaukanje. Krenuo sam da ubrzavam. Kurac je sada sam klizio. Osecala si moja jaja kako te udaraju po pičkici, obožavaš zvuk udara telo o telo, to te je još više naložilo.

Orgazam se približavao, poput vulkana je jurišao kroz naša tela… Vrištali smo oboje, tresli se od užitka i nabujale strast, svršavali kao nikad do tada … Tvoj pogled nakon toga mi je mnogo rekao…Nisi ni reč prozborila, ali sam u tvojim očima video da je vredelo svakog bola…

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet