Vezao sam je za drvo i jebao!

Ona trazi njega

Skrenuli smo sa glavnog puta i produžili uskim prašnjavim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osećao sam njene tople grudi na mojoj desnoj ruci oslonjenoj na menjaču. Tanka kratka cvetna haljina, duga crna valovita kosa i male prkosne grudi, činile su siluetu žene iz mojih snova.

Izašli smo iz auta, zagrlila me je, i naslonjeni na auto, divili smo se planinama u koje smo se uputili. Mazio sam njen stomak i bokove posmatrajući bregove ispred nas i razmišljajući o tome kako se sa svojim pravilnim, tvrdim oblinama, savršeno uklapa u ovakav nedirnuti predeo…

Naslonila je glavu na moje rame uživajući u mirisima šume i jutarnjem suncu koje se probijalo kroz lisće i igralo na njenom licu, stvarajući mozaik savršenog trenutka. Spustio sam usne na njeno lice i polako je ljubio… laganim svilenim dodirima usana.

Upijao sam mešavinu mirisa njenog parfema i mirisa mahovine i drvene truleži kojom smo bili okruženi… Laganim nežnim dodirima mazio sam njen stomak… naslonila se na moje telo i prepustila mojim dodirima. Zagrlila me je oko vrata i a ja sam joj jubio ramena i vrat. Polako sam prstima mazio njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu. Osecao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmisljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svetu ljubio te bradavice.

Ona trazi njega

Izvijala se pod mojim dodirima i njen jezik je uskoro kružio po rubu mojih usana. Rukama sam joj mazio leđa i posmatrao njeno telo kako se izvija kao trska. Strasno sam je poželeo… Mazio sam je od kose koja nam se plela oko lica dok smo se ljubili… prkosnih grudi koje su ispod haljine živo i nesputano plesale u ritmu naših uzdaha, do bujnih širokih bokova o kojima sam maštao gledajući je svaki dan kako prolazi pored moje kancelarije.

Okrenuo sam je prema sebi… mazila je moje lice sa obe ruke… uspinjući se na prste ljubila me je u usta. Mazio sam je po leđima i polako prstima prelazio po vrhu njene guze. Nežno je grizla moju donju usnu dok sam prstima prelazio po rubu njenih gaćica… Mazio sam njenu guzu samo vrhovima prstiju… nežni blagi stisak po svilenoj koži njene guze dovodio ju je do ludila. Voleo sam tako dominirati njom do trenutka kada se počne tresti i snažno i duboko disati od želje da silovito uđem duboko u nju… da je uzmem celom silinom kojom sam je poželeo od dana kada smo postali kolege.

Upoznavanje

Sa jednom rukom koja se igra sa osećajima njene guze i drugom rukom na njenom licu i očima, uživao sam gledajući je kako upija sveži šumski vazduh i prepušta se želji koja već mesecima ključa u nama. Mazila mi je kosu i tiho jecala od želje…

Spustio sam ruke do njene guze…

Uhvatio sam tanke uske gaćice koje su pukle i otvorile mi prolaz u centar njenog tela. Dugi neartikulirani uzvici koje je ispuštala u meni su izazivali neku iskonsku želju da je podignem na ruke. Grlila me je oko vrata i nogama se skupila oko mojih bokova dok sam držao njenu meku guzu u ruci i lagano je pritisnuo uz obližnje stablo. Spustila je noge i ljubili smo se dok se kora drveta urezivala u njenu golu guzu.

Ljubio sam je dok sam rukom nežno mazio njene usmine… polako ih širio, prstima tražeći i igrajući se sa klitorisom. Podigao sam njenu haljinu i u trenu sam ljubio njen goli stomak dok se ona pridržavala za dve grane iznad svoje glave. Ljubio sam njene gole butine pomalo naježene od svežine letnjeg jutra i straha od drugih kolega koji su još spavali od opijenosti prošle večeri. Podigao sam jednu njenu nogu i uzeo njene usmine punim ustima… sa svim dlačicama i vlažnosti koja me opijala svojim mirisom i ukusom.

Ona trazi njega

Glasno je disala i jecala mešajući svojim bokovima na mom licu. Širio sam prstima njene bujne usmine i jezikom mazio njen nabubreli klitoris, dok sam polako prstima mazio ulaz u njenu pičku i gurnuo ih do kraja u nju.

Lice mi je bilo potpuno mokro od lizanja njene pičke… ustao sam… hteo sam je snazno jebati dok stoji ovako gola, prelepa, ispred mene. Ljubili smo se i držao sam njene ruke stegnete iznad njene glave…

Glasno je jecala dok sam prislonio svoje telo o njeno i počela mi je otkopčavati kaiš. Otkopčala mi je pantalone i uhvatila moj kurac u ruku i polako ga drkala dok se dizao u svoju punu veličinu u njenoj ruci. Uzeo sam je za bokove i podigao sa zemlje… stisnula me nogama oko struka i prislonila svoje vlažne usmine na moja jaja svom težinom. Naslonio sam je na drvo i rukom namestio kurac da klizne duboko u njenu vlažnu napaljenu unutrašnjost.

Sjurio sam svoj kurac duboko u nju koliko god je dublje moglo… njen krik parao je tišinu šume dok sam je snazno nabijao uz grubu hrastovu koru, koja je ostavljala crvene tragove na njenoj mekoj guzi.

Besplatan sajt za upoznavanje

Rukama se pridržavala za stablo dok je čvrsto klizala celom dužinom moje kurčine Ljubio sam njene male čvrste sise sa kao kamen tvrdim bradavicama koje su me izazivale da ih grizem, od čega je postajala jos glasnija. Uhvatila je kaiš mojih pantalona i izvukla ga. Prebacila je kaiš preko mojih leđa i privlačila je me ka sebi dok sam je snažno nabijao. Kroz ritam jebanja glasno je izgovorila: „Veži me… i jako me jebi!!!”

Snažno sam je pritisnuo uz drvo i kaišem zavezao njene ruke oko grane iznad njene glave. Ljubio sam je dok sam snažno nabijao kurac u nju. „Hoću te otpozadi… brzo i snažno… životinjski kako se samo i jebe u šumi!!!” Spustio sam je na zemlju, izvadio kurac iz nje i posmatrao je tako zavezanu, pohotnu… samo moju.

Mazio sam je po celom telu pre nego što sam je jebao otpozadi.

Prislonila se uz drvo sa vezanim rukama i nudila mi se kroz oznojenu kosu koja joj je delimično prekrivala lice. Prišao sam joj otpozadi, mazio joj leđa i polako guzu. Rukama sam uhvatio njene usmine i polako ih stisnuo dok mi je prst kliznuo duboko u nju. Jezikom sam prolazio između njenih guzova zaustavljajući se oko analnog otvora. Podigao sam se i glavićem kurca raširio njene mokre usmine koje su se doslovno razbežale kako bi primile moj kurac što dublje u sebe.

Ona trazi njega

Držao sam njene bokove snažno, i nabijajući, ulazio u nju. Mazio sam njena ramena i leđa… rukama prelazio kroz njenu kosu dok je ona doslovno visila na vezanim rukama nabijajući se što više može na moj kurac. Zabacila je glavu i ljubio sam njeno lice dok je svršavala kako sam sve brže i brže nabijao kurac u nju.

Oboje smo glasno vrištali dok smo u istom orgazmicnom grču svršavali, snažno se pritiskajući jedno uz drugo. Punio sam njenu toplu, meku unutrašnjost mlazevima guste tople sperme… tresao sam se od orgazma koji je preplavio celo moje telo dok je ona sa zabačenom glavom grizla moj vrat i ramena ostavljajući vidne tragove nekontroliranog i nesputanog telesnog užitka.

Opustili smo se jedno uz drugo… odvezao sam njene ruke i jako me je zagrlila oko prsa i struka. Mazila je moju guzu stiskajući je dok je osećala moj mokri i klizavi kurac na svom stomaku. Ljubili smo se i gledali i nežno mazili… Ljubila je moje grudi i naslonila glavu na njih dok sam celim dlanovima mazio njena leđa i ramena, snažno je stiskajući ka sebi. Ljubili smo se potpuno goli nasred šume… želeo sam je još sto puta… ovako uz drvo… na obližnjem proplanku… pored jezera… a još su svi duboko spavali pijanim snom.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet