Zlatko, moj prvi jebac

Stanovali smo u istoj zgradi. Ja na drugom katu a on u prizemlju. Nisam mogao doci kuci a da ne prodjem pored njegovih vrata. Imao sam 14 a on 15 godina kada je propao u skoli i tako smo se nasli u istom razredu. Od samog pocetka bio je vrlo pazljiv. U fizickom odgoju nisam bio vrlo spretan i tako se Zlatko preporucio da me vodi, trenira kako da razvijem misice i postanem muskarac.

Zlatko je visok, crne oci kovrcava kosa, mesnate usne. Razbacan, dlakave misicave noge, malo grbave sa snaznim butinama, misicavim listovima i jakih zglobovima. Imao je velike sake i debele prste. Velika stopala…Gledao sam ga dok igra nogomet.

Tog dana cim je usao u moj razred zaljubio sam seu njega.

Na fizickom odgoju uvijek bi se nasao pored mene da mi asistira potajno dirajuci moje tjelo. Slao bi mi duboke poglede i pomilovao moje lice da me ohrabri u fizickim naporima. 

Od samog pocetka naseg prijateljstva osjecao sam da je postao moj zastitnik. I vrlo skoro postao sam njegova stvar za uzivanje. 

„Slijedi me. Izjebat cu te ko picku.“

Isao je ispred mene u sportskim gacicama, gledao sam njegove misicave noge i poslusno se penjao stubistem do tavana. 

Cim smo usli gurnuo me nasuprot zidu, podero mi hlace i gacice i poceo silovito i brutalno svoju debelu zilavu kurcinu. 

Obrijan kurac i jaja jos je vise pokazivalo velicinu njegove puzdre. 

Direktno i snazno nabio je svoj tvrdi kurac u moj suhi supak. 

Zelio sam vriskati. Zlatko mi zacepi usta. „Ljepotane moj izjebati cu tvoju picku tako da neces moci hodati“, saptao mi je uho. 

Poceo me prcati snazno, muski, sadisticki. Odmah mi se svidjelo sto me jebe. Ocekiva sam to cec davno ali nisma se usudio. Razdrljao je moje mlado nevino dupe do krvi. 

Dok je nabijo svoju debelu batinu u moj crveni supak  sve brze i grublje, najednom cujem nekakav glas:“ Hej sto vi to radite? „

Bio je to komsija iz prvog stubista. Ma sto on tu radi pitao sam se? Moj zlatko ga oslovi: „Odjebi pedrecino zar ne vidis da prcim moi djecaka?“

Povukao me u cosak tako da nas vise ne moze vise vidjeti i dok sam jecao jebo me sve dok nije svrsio u moje nabreklo dupe. 

Moj kurac takodjer tvrd ko drvo. I ja imam negdje oko dvadesetak cm Zlatko je nemilosrdno natezao zajedno sa jajima.

Mislio sam da ce mi ga otkinuti.  Sperma mi klizi niz noge. Naredio mi je: „Dobro cuvaj moju spermu u guzici do sutra ujutro. Jebat cu te st dok ne naucis da budes moja pickica!“

Izljubio me i ostavio da se obucem. Nisam se usudio doci kuci sa poderanim hlacama. Cekao sam dok mi roditelji sjednu pred TV. Na vecer uvukao se potajno u sobu i presvukao. Sa jos uvijek upaljenim dupetom punim sperme izdrkao sam i zaspao misleci na Zlatka.

0 comments

No comments yet